- کیک فوری
- مرکز مقالات
- دستور تهیه شیرینی شکلات چیپسی چیه
دستور تهیه شیرینی شکلات چیپسی چیه
خلاصه
1404/07/06
البته که دستور پخت شیرینی شکلات چیپسی رو بهت میگم. این یه دستور پخت ساده و خوشمزه برای شیرینی شکلات چیپسی به سبک ایرانی هست: **مواد لازم:** * آرد سفید قنادی: 2 و ¼ پیمانه (
البته که دستور پخت شیرینی شکلات چیپسی رو بهت میگم. این یه دستور پخت ساده و خوشمزه برای شیرینی شکلات چیپسی به سبک ایرانی هست:
**مواد لازم:**
* آرد سفید قنادی: 2 و ¼ پیمانه (حدود 280-300 گرم)
* کره نرم شده: 1 پیمانه (225 گرم)
* شکر دانه ریز: ¾ پیمانه (150 گرم)
* شکر قهوه ای روشن: ¾ پیمانه (150 گرم)
* تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
* وانیل: 1 قاشق چایخوری
* جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
* نمک: ½ قاشق چایخوری
* شکلات چیپسی: 1 و ½ پیمانه (به دلخواه میتونید از شکلات تلخ، شیری یا مخلوط استفاده کنید)
* گردوی خرد شده (اختیاری): ½ پیمانه
**طرز تهیه:**
1. **گرم کردن فر و آماده سازی:** فر رو روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و بذارید گرم بشه. کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
2. **مخلوط کردن مواد خشک:** توی یه کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
3. **مخلوط کردن مواد تر:** توی یه کاسه دیگه، کره نرم شده، شکر دانه ریز و شکر قهوه ای رو با همزن برقی بزنید تا کاملا کرمی و یکدست بشن. حدود 3 تا 5 دقیقه طول میکشه.
4. **اضافه کردن تخم مرغ و وانیل:** تخم مرغ ها رو یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید و بعد از هر کدوم خوب هم بزنید. وانیل رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
5. **مخلوط کردن مواد خشک و تر:** کم کم مخلوط آرد رو به مخلوط کره اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. دقت کنید که زیاد هم نزنید چون باعث سفت شدن شیرینی میشه.
6. **اضافه کردن شکلات چیپسی و گردو:** شکلات چیپسی و گردوی خرد شده (در صورت استفاده) رو به خمیر اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پخش بشن.
7. **شکل دادن شیرینی ها:** با استفاده از یه قاشق یا اسکوپ بستنی، از خمیر بردارید و با فاصله روی سینی فر بچینید. میتونید با دست هم خمیر رو به شکل توپ های کوچیک در بیارید.
8. **پخت شیرینی ها:** سینی فر رو به مدت 8 تا 12 دقیقه توی فر بذارید تا لبه های شیرینی ها طلایی بشن. دقت کنید که وسط شیرینی ها هنوز کمی نرم باشه.
9. **خنک کردن شیرینی ها:** بعد از پخت، سینی رو از فر خارج کنید و بذارید شیرینی ها چند دقیقه روی سینی خنک بشن. بعد اونها رو به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک بشن.
**نکات مهم:**
* **کره:** حتما از کره نرم شده استفاده کنید
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* آرد سفید قنادی: 2 و ¼ پیمانه (حدود 280-300 گرم)
* کره نرم شده: 1 پیمانه (225 گرم)
* شکر دانه ریز: ¾ پیمانه (150 گرم)
* شکر قهوه ای روشن: ¾ پیمانه (150 گرم)
* تخم مرغ بزرگ: 2 عدد
* وانیل: 1 قاشق چایخوری
* جوش شیرین: 1 قاشق چایخوری
* نمک: ½ قاشق چایخوری
* شکلات چیپسی: 1 و ½ پیمانه (به دلخواه میتونید از شکلات تلخ، شیری یا مخلوط استفاده کنید)
* گردوی خرد شده (اختیاری): ½ پیمانه
**طرز تهیه:**
1. **گرم کردن فر و آماده سازی:** فر رو روی دمای 190 درجه سانتیگراد (375 درجه فارنهایت) تنظیم کنید و بذارید گرم بشه. کف سینی فر رو با کاغذ روغنی بپوشونید.
2. **مخلوط کردن مواد خشک:** توی یه کاسه بزرگ، آرد، جوش شیرین و نمک رو با هم مخلوط کنید و کنار بذارید.
3. **مخلوط کردن مواد تر:** توی یه کاسه دیگه، کره نرم شده، شکر دانه ریز و شکر قهوه ای رو با همزن برقی بزنید تا کاملا کرمی و یکدست بشن. حدود 3 تا 5 دقیقه طول میکشه.
4. **اضافه کردن تخم مرغ و وانیل:** تخم مرغ ها رو یکی یکی به مخلوط کره اضافه کنید و بعد از هر کدوم خوب هم بزنید. وانیل رو هم اضافه کنید و مخلوط کنید.
5. **مخلوط کردن مواد خشک و تر:** کم کم مخلوط آرد رو به مخلوط کره اضافه کنید و با دور کند همزن یا لیسک مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست بیاد. دقت کنید که زیاد هم نزنید چون باعث سفت شدن شیرینی میشه.
6. **اضافه کردن شکلات چیپسی و گردو:** شکلات چیپسی و گردوی خرد شده (در صورت استفاده) رو به خمیر اضافه کنید و با لیسک به آرومی مخلوط کنید تا به طور یکنواخت پخش بشن.
7. **شکل دادن شیرینی ها:** با استفاده از یه قاشق یا اسکوپ بستنی، از خمیر بردارید و با فاصله روی سینی فر بچینید. میتونید با دست هم خمیر رو به شکل توپ های کوچیک در بیارید.
8. **پخت شیرینی ها:** سینی فر رو به مدت 8 تا 12 دقیقه توی فر بذارید تا لبه های شیرینی ها طلایی بشن. دقت کنید که وسط شیرینی ها هنوز کمی نرم باشه.
9. **خنک کردن شیرینی ها:** بعد از پخت، سینی رو از فر خارج کنید و بذارید شیرینی ها چند دقیقه روی سینی خنک بشن. بعد اونها رو به توری خنک کننده منتقل کنید تا کاملا خنک بشن.
**نکات مهم:**
* **کره:** حتما از کره نرم شده استفاده کنید
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- چگونه کیک لایهای با خامه رنگی درست کنیم
- طرز تهیه دسر کاسترد با شیر چیه
- چطور شیرینی پستهای نرم درست کنیم
- دستور تهیه کیک دارچینی برای پاییز چیه
- طرز تهیه کیک نارگیلی با شیر چطوره
- چگونه شیرینی کوکیز نرم و شکلاتی تهیه کنیم
- طرز تهیه دسر ژله با طرح قلب چگونه است
- دستور تهیه تارت توتفرنگی با کرم وانیل چیه
- کیک شکلاتی با مغز شکلات آبشده چگونه درست میشه
- چرا کیکم تلخ میشه
- طرز تهیه دسر لیوانی شیک برای مهمانی چیست