چطور شیرینی پسته‌ای نرم درست کنیم

خلاصه
1404/07/03

برای درست کردن شیرینی پسته‌ای نرم و خوشمزه به سبک ایرانی، این دستورالعمل را دنبال کنید: **مواد لازم:** * **پسته:** * پسته خام و بدون نمک: 250 گرم * پودر پسته بر



برای درست کردن شیرینی پسته‌ای نرم و خوشمزه به سبک ایرانی، این دستورالعمل را دنبال کنید:

**مواد لازم:**

* **پسته:**
* پسته خام و بدون نمک: 250 گرم
* پودر پسته برای تزئین: به مقدار لازم
* **آرد:**
* آرد سفید قنادی: 125 گرم
* **شکر:**
* پودر قند: 125 گرم
* **روغن:**
* روغن مایع یا روغن صاف قنادی: 125 گرم
* **تخم مرغ:**
* سفیده تخم مرغ: 1 عدد
* **طعم‌دهنده:**
* هل آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
* گلاب: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
* **سایر:**
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* بیکینگ پودر: 1/4 قاشق چایخوری

**طرز تهیه:**

1. **آماده‌سازی پسته:**
* پسته‌ها را آسیاب کنید تا کاملاً پودر شوند. می‌توانید از آسیاب برقی یا غذاساز استفاده کنید. دقت کنید که پسته زیاد آسیاب نشود و به روغن نیفتد.
2. **مخلوط کردن مواد خشک:**
* در یک کاسه، آرد، پودر قند، پودر پسته، هل، و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا مواد یکدست شوند.
3. **افزودن مواد مایع:**
* در یک کاسه جداگانه، روغن مایع (یا روغن صاف قنادی ذوب شده)، سفیده تخم مرغ، و وانیل را با هم مخلوط کنید. اگر از گلاب استفاده می‌کنید، آن را نیز در این مرحله اضافه کنید.
4. **ترکیب مواد:**
* مخلوط مواد مایع را به تدریج به مخلوط مواد خشک اضافه کنید و با دست یا لیسک به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید.
5. **استراحت خمیر:**
* خمیر را در یک کیسه پلاستیکی یا ظرف دربسته قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار باعث می‌شود خمیر منسجم‌تر شود و کار با آن راحت‌تر باشد.
6. **شکل دادن به شیرینی‌ها:**
* فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد (340 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
* کف سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
* از خمیر به اندازه گردوهای کوچک بردارید و در دست گرد کنید.
* شیرینی‌ها را در پودر پسته بغلتانید تا کاملاً پوشیده شوند.
* شیرینی‌ها را با فاصله روی سینی فر بچینید.
7. **پخت:**
* سینی را در فر قرار دهید و به مدت 12-15 دقیقه بپزید. دقت کنید که شیرینی‌ها نباید زیاد قهوه‌ای شوند.
* بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیر
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )