طرز تهیه دسر ژله با طرح قلب چگونه است

خلاصه
1404/06/29

تهیه دسر ژله با طرح قلب در ایران بسیار محبوب است و روش‌های مختلفی برای انجام آن وجود دارد. در اینجا یک روش ساده و محبوب را به همراه نکاتی برای داشتن نتیجه بهتر توضیح می‌دهم: *



تهیه دسر ژله با طرح قلب در ایران بسیار محبوب است و روش‌های مختلفی برای انجام آن وجود دارد. در اینجا یک روش ساده و محبوب را به همراه نکاتی برای داشتن نتیجه بهتر توضیح می‌دهم:

**مواد لازم:**

* پودر ژله با طعم دلخواه (مثلاً آلبالو، توت فرنگی یا انار برای رنگ قرمز)
* پودر ژله آلوئه ورا (برای لایه سفید یا شفاف)
* شیر یا بستنی وانیلی (برای لایه سفید مات)
* آب جوش
* آب سرد
* قالب قلب (در اندازه‌های مختلف بسته به طرح مورد نظر)
* قالب اصلی (برای ریختن ژله نهایی، می‌تواند پیرکس، پلاستیکی یا سیلیکونی باشد)

**مراحل تهیه:**

1. **تهیه ژله رنگی:**
* پودر ژله رنگی را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود.
* یک لیوان آب سرد به آن اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
* ژله را داخل یک قالب تخت (مانند سینی یا ظرف مستطیلی) بریزید و در یخچال قرار دهید تا کاملاً ببندد. (حدود 2 تا 3 ساعت)

2. **برش قلب‌ها:**
* وقتی ژله رنگی کاملاً بست، آن را از یخچال خارج کنید.
* با استفاده از قالب‌های قلب در اندازه‌های مختلف، قلب‌های ژله‌ای را برش بزنید.

3. **تهیه ژله آلوئه ورا (سفید):**
* پودر ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا کاملاً حل شود.
* به جای آب سرد، یک لیوان شیر یا بستنی وانیلی آب شده به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. (اضافه کردن شیر یا بستنی باعث مات شدن ژله و ایجاد کنتراست بیشتر با قلب‌های رنگی می‌شود. اگر ژله شفاف می‌خواهید، از آب سرد استفاده کنید.)

4. **چیدن قلب‌ها در قالب اصلی:**
* کف قالب اصلی را کمی با آب خیس کنید تا ژله به راحتی از آن جدا شود.
* یک لایه نازک از ژله آلوئه ورا (سفید) را در کف قالب بریزید و بگذارید کمی خودش را بگیرد (حدود 15-20 دقیقه در یخچال). این کار باعث می‌شود قلب‌ها در جای خود ثابت بمانند.
* قلب‌های ژله‌ای رنگی را به صورت دلخواه در قالب بچینید. می‌توانید از بزرگ‌ترین قلب‌ها شروع کنید و به تدریج قلب‌های کوچک‌تر را بین آن‌ها قرار دهید.
* به آرامی بقیه ژله آلوئه ورا (سفید) را روی قلب‌ها بریزید. دقت کنید که تمام فضای بین قلب‌ها با ژله پر شود.

5. **سرد شدن نهایی:**
* قالب را به مدت حداقل 4 تا 6 ساعت (یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.

6. **برگرداندن ژله:**
* برای برگرداندن ژله، لبه‌های آن را با چاقو یا انگشت از قالب جدا کنید.
* قالب را چند ثانیه در آب گرم فرو ببرید (خیلی کم، فقط برای شل شدن ژله).

در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )