- کیک فوری
- مرکز مقالات
- چه مقدار تخممرغ برای هر کیک لازمه
چه مقدار تخممرغ برای هر کیک لازمه
خلاصه
1404/06/20
تعداد تخم مرغ مورد نیاز برای کیک در ایران، به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله: * **نوع کیک:** کیکهای مختلف دستور پختهای متفاوتی دارند و طبیعتاً به تعداد تخم مرغ متفاوتی ن
تعداد تخم مرغ مورد نیاز برای کیک در ایران، به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:
* **نوع کیک:** کیکهای مختلف دستور پختهای متفاوتی دارند و طبیعتاً به تعداد تخم مرغ متفاوتی نیاز دارند. برای مثال، کیک اسفنجی معمولاً به تعداد تخم مرغ بیشتری نسبت به کیکهای کرهای نیاز دارد.
* **اندازه کیک:** کیکهای بزرگتر به تعداد تخم مرغ بیشتری نیاز دارند.
* **دستور پخت کیک:** هر دستور پخت کیک، مقدار مشخصی تخم مرغ را مشخص میکند.
با این حال، به طور کلی، میتوان گفت که برای یک کیک متوسط (با قطر حدود 20-25 سانتیمتر)، معمولاً بین 2 تا 4 تخم مرغ استفاده میشود.
**بهترین راه برای تعیین مقدار دقیق تخم مرغ، مراجعه به دستور پخت کیک مورد نظر است.** در دستور پخت، مقدار دقیق تخم مرغ و سایر مواد لازم برای تهیه کیک ذکر شده است.
**نکات اضافی:**
* تخم مرغها به کیک بافت و انسجام میدهند، به پف کردن آن کمک میکنند و طعم آن را بهبود میبخشند.
* استفاده بیش از حد از تخم مرغ میتواند باعث سفت شدن کیک شود.
* استفاده کم از تخم مرغ میتواند باعث شود که کیک به خوبی پف نکند و بافت منسجمی نداشته باشد.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
* **نوع کیک:** کیکهای مختلف دستور پختهای متفاوتی دارند و طبیعتاً به تعداد تخم مرغ متفاوتی نیاز دارند. برای مثال، کیک اسفنجی معمولاً به تعداد تخم مرغ بیشتری نسبت به کیکهای کرهای نیاز دارد.
* **اندازه کیک:** کیکهای بزرگتر به تعداد تخم مرغ بیشتری نیاز دارند.
* **دستور پخت کیک:** هر دستور پخت کیک، مقدار مشخصی تخم مرغ را مشخص میکند.
با این حال، به طور کلی، میتوان گفت که برای یک کیک متوسط (با قطر حدود 20-25 سانتیمتر)، معمولاً بین 2 تا 4 تخم مرغ استفاده میشود.
**بهترین راه برای تعیین مقدار دقیق تخم مرغ، مراجعه به دستور پخت کیک مورد نظر است.** در دستور پخت، مقدار دقیق تخم مرغ و سایر مواد لازم برای تهیه کیک ذکر شده است.
**نکات اضافی:**
* تخم مرغها به کیک بافت و انسجام میدهند، به پف کردن آن کمک میکنند و طعم آن را بهبود میبخشند.
* استفاده بیش از حد از تخم مرغ میتواند باعث سفت شدن کیک شود.
* استفاده کم از تخم مرغ میتواند باعث شود که کیک به خوبی پف نکند و بافت منسجمی نداشته باشد.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- طرز تهیه ژله بستنی با طرح گل چگونه است
- برای پخت کیک پرتقالی چه نکاتی را باید رعایت کرد
- کیک شکلاتی مرطوب را چطور در فر بپزیم
- طرز تهیه دسر یخچالی چند لایه چگونه است
- دستور تهیه پودینگ موز و شیر چیه
- چگونه شیرینی نخودچی را قالب بزنیم که نشکنه
- کیک ردولوت را چطور تزیین کنیم
- طرز تهیه کیک کاکائویی فوری در مایکروویو چیه
- چطور خامه قنادی را در خانه آماده کنیم
- دستور تهیه دسر ماست و میوه چیست
- چگونه شیرینی بدون فر در ماهیتابه بپزیم