چگونه شیرینی نخودچی را قالب بزنیم که نشکنه

خلاصه
1404/06/14

برای قالب زدن شیرینی نخودچی بدون شکستن، نکات زیر را در نظر بگیرید: **1. خمیر مناسب:** * **استراحت خمیر:** بعد از آماده کردن خمیر، حتماً به آن استراحت کافی (حداقل 1 ساعت در



برای قالب زدن شیرینی نخودچی بدون شکستن، نکات زیر را در نظر بگیرید:

**1. خمیر مناسب:**

* **استراحت خمیر:** بعد از آماده کردن خمیر، حتماً به آن استراحت کافی (حداقل 1 ساعت در یخچال) بدهید تا منسجم شود و راحت‌تر قالب بخورد.
* **رطوبت خمیر:** اگر خمیر خیلی خشک باشد، احتمال ترک خوردن و شکستن آن بیشتر است. اگر خمیرتان خشک است، کمی روغن یا کره به آن اضافه کنید. اگر خمیر خیلی چسبناک است، کمی آرد نخودچی اضافه کنید.
* **یکدستی خمیر:** خمیر را به خوبی ورز دهید تا مواد کاملاً با هم مخلوط شوند و بافت یکدستی پیدا کند.

**2. انتخاب قالب مناسب:**

* **قالب‌های کوچک:** از قالب‌های کوچک و ظریف استفاده کنید. قالب‌های بزرگ‌تر احتمال شکستن شیرینی را بیشتر می‌کنند.
* **جنس قالب:** قالب‌های فلزی لبه‌دار یا سیلیکونی برای این کار مناسب هستند. قالب‌های پلاستیکی ممکن است به خمیر بچسبند و باعث شکستن آن شوند.
* **لبه‌های تیز:** از قالب‌هایی با لبه‌های خیلی تیز استفاده نکنید، زیرا ممکن است خمیر را ببرند و باعث ترک خوردن آن شوند.

**3. روش قالب زدن:**

* **ضخامت مناسب:** خمیر را خیلی نازک یا خیلی ضخیم پهن نکنید. ضخامت حدود 5-7 میلی‌متر مناسب است.
* **آردپاشی:** قبل از پهن کردن خمیر و قالب زدن، سطح کار و قالب‌ها را کمی آرد نخودچی بپاشید تا خمیر به آن‌ها نچسبد.
* **فشار ملایم:** هنگام قالب زدن، با فشار ملایم و یکنواخت قالب را روی خمیر فشار دهید. از فشار زیاد خودداری کنید.
* **جابجایی با احتیاط:** بعد از قالب زدن، شیرینی‌ها را با احتیاط از روی سطح کار جدا کرده و در سینی فر بچینید. می‌توانید از یک کفگیر نازک یا چاقوی پهن برای این کار استفاده کنید.
* **فاصله بین شیرینی‌ها:** بین شیرینی‌ها در سینی فر فاصله بگذارید تا هنگام پخت به هم نچسبند.

**4. دمای پخت مناسب:**

* **دمای پایین:** شیرینی نخودچی را در دمای پایین (حدود 160-170 درجه سانتیگراد) بپزید تا به آرامی پخته شود و ترک نخورد.
* **مدت زمان پخت:** مدت زمان پخت بستگی به فر شما دارد، اما معمولاً حدود 15-20 دقیقه کافی است. مراقب باشید شیرینی‌ها زیاد برشته نشوند.

**نکات تکمیلی:**

* **استفاده از پودر قند نرم:** برای تزیین شیرینی‌ها از پودر قند نرم و الک شده استفاده کنید.
* **نگهداری مناسب:** شیرینی‌های پخته شده را در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.

با رعایت این نکات می‌توانید شیرینی نخودچی‌های زیبا و بدون نقصی داشته باشید. موفق باشید!

در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )