طرز تهیه دسر یخچالی چند لایه چگونه است

خلاصه
1404/06/16

دسر یخچالی چند لایه یک دسر خوشمزه و آسان است که در ایران طرفداران زیادی دارد. در اینجا یک دستور تهیه محبوب و ساده برای این دسر آورده شده است: **مواد لازم:** * **لایه اول (پ



دسر یخچالی چند لایه یک دسر خوشمزه و آسان است که در ایران طرفداران زیادی دارد. در اینجا یک دستور تهیه محبوب و ساده برای این دسر آورده شده است:

**مواد لازم:**

* **لایه اول (پایه):**
* بیسکویت پتی بور: 2 بسته
* کره ذوب شده: 100 گرم
* **لایه دوم (کرم):**
* شیر: 3 لیوان
* شکر: ½ لیوان (یا بیشتر، بسته به ذائقه)
* نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
* آرد: 2 قاشق غذاخوری
* وانیل: ¼ قاشق چایخوری
* خامه صبحانه: 200 گرم (اختیاری)
* **لایه سوم (میوه):**
* موز، توت فرنگی، انبه یا هر میوه دلخواه دیگر: به میزان لازم
* **لایه چهارم (شکلاتی):**
* شیر: 1 لیوان
* شکر: ¼ لیوان
* پودر کاکائو: 2 قاشق غذاخوری
* نشاسته ذرت: 1 قاشق غذاخوری
* شکلات تخته ای (اختیاری): 50 گرم

**طرز تهیه:**

1. **تهیه لایه اول (بیسکویتی):**
* بیسکویت ها را کاملا خرد کنید (می توانید از غذاساز استفاده کنید).
* کره ذوب شده را به بیسکویت های خرد شده اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا یکدست شود.
* مخلوط بیسکویت و کره را در قالب مورد نظر (ترجیحا پیرکس یا ظرف کمربندی) بریزید و با پشت قاشق یا ته لیوان خوب فشار دهید تا منسجم شود. سپس قالب را در یخچال قرار دهید تا لایه بیسکویتی سفت شود.

2. **تهیه لایه دوم (کرم):**
* در یک قابلمه، شیر، شکر، نشاسته ذرت و آرد را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند.
* قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا کرم غلیظ شود.
* وقتی کرم به غلظت فرنی رسید، وانیل را اضافه کنید و از روی حرارت بردارید.
* اگر از خامه استفاده می کنید، بعد از کمی خنک شدن کرم، خامه را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
* کرم را روی لایه بیسکویتی بریزید و دوباره قالب را در یخچال قرار دهید تا کرم سفت شود.

3. **تهیه لایه سوم (میوه):**
* میوه های دلخواه خود را به صورت حلقه ای یا تکه های کوچک خرد کنید.
* وقتی کرم سفت شد، میوه های خرد شده را روی آن بچینید.

4. **تهیه لایه چهارم (شکلاتی):**
* در یک قابلمه، شیر، شکر، پودر کاکائو و نشاسته ذرت را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا گلوله ای باقی نماند.
* قابلمه را روی حرارت مل
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )