دستور تهیه شیرینی شکری خانگی چیه

خلاصه
1404/06/22

شیرینی شکری یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود. در اینجا یک دستور پخت ساده و کامل برای تهیه شیرینی شکری خانگی ارائه می‌دهم: **مواد لازم



شیرینی شکری یکی از شیرینی‌های سنتی و خوشمزه ایرانی است که به راحتی در خانه تهیه می‌شود. در اینجا یک دستور پخت ساده و کامل برای تهیه شیرینی شکری خانگی ارائه می‌دهم:

**مواد لازم:**

* آرد سفید قنادی: 250 گرم (حدود 2 پیمانه)
* پودر قند: 125 گرم (حدود 1 پیمانه)
* روغن جامد یا کره نرم شده: 125 گرم (نصف پیمانه)
* تخم مرغ: 1 عدد (زرده و سفیده جداگانه)
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
* پودر پسته یا کنجد برای تزیین (اختیاری)

**طرز تهیه:**

1. **آماده‌سازی مواد:**
* روغن جامد یا کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود.
* تخم مرغ را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد.
* آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید.

2. **مخلوط کردن مواد خشک و چرب:**
* روغن نرم شده و پودر قند را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا دستی خوب مخلوط کنید تا کرم رنگ و سبک شود.

3. **اضافه کردن تخم مرغ و وانیل:**
* زرده تخم مرغ را به مخلوط روغن و پودر قند اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
* وانیل را نیز اضافه کرده و مخلوط کنید.

4. **اضافه کردن آرد:**
* مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به تدریج به مخلوط مواد چرب اضافه کنید و با دست یا لیسک به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. توجه داشته باشید که خمیر نباید زیاد ورز داده شود. فقط در حدی که مواد با هم ترکیب شوند کافی است.

5. **استراحت خمیر:**
* خمیر را در یک کیسه فریزر یا ظرف دربسته قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار باعث می‌شود خمیر منسجم‌تر شده و کار با آن راحت‌تر شود.

6. **شکل دادن به شیرینی:**
* فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
* سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
* از خمیر به اندازه گردوهای کوچک بردارید و با دست به شکل دلخواه (گرد، بیضی، یا هر شکل دیگری) درآورید.
* شیرینی‌ها را با فاصله مناسب روی سینی فر بچینید.

7. **تزیین و پخت:**
* سفیده تخم مرغ را کمی با چنگال بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.
* با یک قلمو، روی شیرینی‌ها را با سفیده تخم مرغ بمالید.
* در صورت تمایل، روی شیرینی‌ها پودر پسته یا کنجد بپاشید.
* سینی را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 12-15 دقیقه بپزید تا
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )