- کیک فوری
- مرکز مقالات
- دستور تهیه تارت توتفرنگی با کرم وانیل چیه
دستور تهیه تارت توتفرنگی با کرم وانیل چیه
خلاصه
1404/06/28
## طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم وانیلی (به سبک ایرانی) این دستور یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه تارت توت فرنگی است که با ذائقه ایرانی سازگار است. **مواد لازم:** **برای خمی
## طرز تهیه تارت توت فرنگی با کرم وانیلی (به سبک ایرانی)
این دستور یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه تارت توت فرنگی است که با ذائقه ایرانی سازگار است.
**مواد لازم:**
**برای خمیر تارت:**
* آرد سفید: 250 گرم
* کره سرد و مکعبی خرد شده: 125 گرم
* پودر قند: 50 گرم
* زرده تخم مرغ: 1 عدد
* آب سرد: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* نمک: یک پنس (نوک انگشت)
**برای کرم وانیلی:**
* شیر: 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
* شکر: 100 گرم (نصف پیمانه)
* زرده تخم مرغ: 3 عدد
* آرد ذرت (نشاسته ذرت): 30 گرم (2 قاشق غذاخوری سر پر)
* وانیل: 1 قاشق چایخوری
* کره: 20 گرم (اختیاری)
**برای رویه:**
* توت فرنگی تازه: 500 گرم
* ژله بریلو (یا ژله آلوئه ورا): به مقدار لازم
* پودر پسته (اختیاری، برای تزیین)
**طرز تهیه:**
**1. تهیه خمیر تارت:**
* آرد، پودر قند و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
* کره سرد را به مخلوط آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان یا یک دستگاه غذاساز، کره را به خورد آرد دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. (مهم است کره سرد باشد تا خمیر ترد شود)
* زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
* آب سرد را کم کم اضافه کنید و فقط تا حدی مخلوط کنید که خمیر جمع شود. (زیاد ورز ندهید)
* خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
**2. تهیه کرم وانیلی:**
* شیر و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. (شیر نجوشد)
* در یک کاسه جداگانه، زرده های تخم مرغ و آرد ذرت را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
* یک ملاقه از شیر گرم را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا هم دما شوند. این کار از بریده شدن زرده تخم مرغ جلوگیری میکند.
* مخلوط زرده تخم مرغ را به قابلمه شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. (حدود 5 تا 10 دقیقه)
* وقتی کرم به غلظت دلخواه رسید (مانند فرنی غلیظ)، از روی حرارت بردارید.
* وانیل و کره (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
* کرم را در یک کاسه بریزید و روی سطح آن را با سلفون بپوشانید (به طوری که سلفون با سطح کر
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
این دستور یک روش ساده و خوشمزه برای تهیه تارت توت فرنگی است که با ذائقه ایرانی سازگار است.
**مواد لازم:**
**برای خمیر تارت:**
* آرد سفید: 250 گرم
* کره سرد و مکعبی خرد شده: 125 گرم
* پودر قند: 50 گرم
* زرده تخم مرغ: 1 عدد
* آب سرد: 2 تا 3 قاشق غذاخوری
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* نمک: یک پنس (نوک انگشت)
**برای کرم وانیلی:**
* شیر: 500 میلی لیتر (2 پیمانه)
* شکر: 100 گرم (نصف پیمانه)
* زرده تخم مرغ: 3 عدد
* آرد ذرت (نشاسته ذرت): 30 گرم (2 قاشق غذاخوری سر پر)
* وانیل: 1 قاشق چایخوری
* کره: 20 گرم (اختیاری)
**برای رویه:**
* توت فرنگی تازه: 500 گرم
* ژله بریلو (یا ژله آلوئه ورا): به مقدار لازم
* پودر پسته (اختیاری، برای تزیین)
**طرز تهیه:**
**1. تهیه خمیر تارت:**
* آرد، پودر قند و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
* کره سرد را به مخلوط آرد اضافه کرده و با نوک انگشتان یا یک دستگاه غذاساز، کره را به خورد آرد دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود. (مهم است کره سرد باشد تا خمیر ترد شود)
* زرده تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و کمی مخلوط کنید.
* آب سرد را کم کم اضافه کنید و فقط تا حدی مخلوط کنید که خمیر جمع شود. (زیاد ورز ندهید)
* خمیر را داخل کیسه فریزر قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
**2. تهیه کرم وانیلی:**
* شیر و شکر را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. (شیر نجوشد)
* در یک کاسه جداگانه، زرده های تخم مرغ و آرد ذرت را با همزن دستی بزنید تا یکدست شود.
* یک ملاقه از شیر گرم را به مخلوط زرده تخم مرغ اضافه کنید و هم بزنید تا هم دما شوند. این کار از بریده شدن زرده تخم مرغ جلوگیری میکند.
* مخلوط زرده تخم مرغ را به قابلمه شیر اضافه کنید و روی حرارت ملایم مدام هم بزنید تا کرم غلیظ شود. (حدود 5 تا 10 دقیقه)
* وقتی کرم به غلظت دلخواه رسید (مانند فرنی غلیظ)، از روی حرارت بردارید.
* وانیل و کره (اختیاری) را اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
* کرم را در یک کاسه بریزید و روی سطح آن را با سلفون بپوشانید (به طوری که سلفون با سطح کر
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- کیک شکلاتی با مغز شکلات آبشده چگونه درست میشه
- چرا کیکم تلخ میشه
- طرز تهیه دسر لیوانی شیک برای مهمانی چیست
- چطور پودر کاکائو را در کیک استفاده کنیم
- کیک قهوه با بافت لطیف را چطور درست کنیم
- دستور تهیه شیرینی شکری خانگی چیه
- چگونه کیک گلابی درست کنیم
- چه مقدار تخممرغ برای هر کیک لازمه
- طرز تهیه ژله بستنی با طرح گل چگونه است
- برای پخت کیک پرتقالی چه نکاتی را باید رعایت کرد
- کیک شکلاتی مرطوب را چطور در فر بپزیم