طرز تهیه دسر ژله ای رنگین کمانی چیه

خلاصه
1404/07/08

دسر ژله ای رنگین کمانی یک دسر خوشمزه و زیبا است که طرفداران زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه این دسر محبوب را به صورت مرحله به مرحله برای شما شرح می‌دهم: **مواد لازم:** * پودر



دسر ژله ای رنگین کمانی یک دسر خوشمزه و زیبا است که طرفداران زیادی دارد. در اینجا طرز تهیه این دسر محبوب را به صورت مرحله به مرحله برای شما شرح می‌دهم:

**مواد لازم:**

* پودر ژله با رنگ‌های مختلف (حداقل 4 رنگ، مانند قرمز، نارنجی، زرد، سبز، آبی و بنفش)
* آب جوش
* آب سرد
* شیر یا بستنی وانیلی (اختیاری، برای ژله سفید بین لایه‌ها)
* پودر ژلاتین (اختیاری، برای استحکام بیشتر ژله‌ها)
* شکر (در صورت نیاز، بسته به ذائقه)
* قالب مناسب (ترجیحاً پیرکس یا سیلیکونی)

**مراحل تهیه:**

1. **آماده‌سازی ژله‌ها:**
* برای هر رنگ ژله، پودر ژله را طبق دستور روی بسته‌بندی با آب جوش مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود.
* به جای مقداری از آب سرد، می‌توانید از شیر یا بستنی وانیلی آب شده استفاده کنید تا لایه سفید رنگی بین لایه‌های رنگی ایجاد شود. این کار به زیبایی و طعم دسر شما اضافه می‌کند. اگر از این روش استفاده می‌کنید، شیر یا بستنی را به آرامی به ژله حل شده اضافه کنید و خوب هم بزنید.
* اگر می‌خواهید ژله شما سفت‌تر باشد، می‌توانید یک قاشق چایخوری پودر ژلاتین را در کمی آب سرد حل کرده و به ژله اضافه کنید.
* اگر طعم ژله به نظرتان کم است، می‌توانید کمی شکر به آن اضافه کنید.

2. **ریختن لایه‌ها:**
* قالب خود را کمی با روغن مایع چرب کنید تا جدا کردن ژله راحت‌تر شود.
* اولین رنگ ژله (به عنوان مثال، قرمز) را به آرامی در قالب بریزید. ضخامت هر لایه بستگی به سلیقه شما دارد، اما معمولاً حدود 1-2 سانتیمتر مناسب است.
* قالب را به مدت 30-45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه اول کمی خودش را بگیرد، اما کاملاً سفت نشود. (در حدی که لایه بعدی با آن مخلوط نشود)

3. **اضافه کردن لایه‌های بعدی:**
* وقتی لایه اول کمی سفت شد، لایه دوم (به عنوان مثال، نارنجی) را به آرامی روی آن بریزید. دقت کنید که لایه اول نباید خیلی سفت شده باشد، در غیر این صورت لایه‌ها به خوبی به هم نمی‌چسبند. همچنین، لایه دوم نباید خیلی داغ باشد، زیرا ممکن است لایه زیرین را آب کند.
* دوباره قالب را به مدت 30-45 دقیقه در یخچال قرار دهید تا لایه دوم نیز کمی خودش را بگیرد.
* این مراحل را با رنگ‌های دیگر تکرار کنید تا تمام لایه‌ها تکمیل شوند.

4. **سرد کردن نهایی:**
* وقتی تمام لایه‌ها را ریختید، قالب را به مدت حداقل 4-6 ساعت (یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً سفت شود.

5. **برگرداندن ژله:**
* برای برگرداندن ژله، لبه‌های آن را با چاقو از قالب جدا کنید.

در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )