طرز تهیه دسر سیب کاراملی چگونه است

خلاصه
1404/05/26

دسر سیب کاراملی یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در اینجا یک دستور پخت ساده و محبوب برای تهیه این دسر در ایران آورده شده است: **مواد لازم:



دسر سیب کاراملی یک دسر خوشمزه و پرطرفدار است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در اینجا یک دستور پخت ساده و محبوب برای تهیه این دسر در ایران آورده شده است:

**مواد لازم:**

* **سیب:** 4 عدد (از نوع سیب‌های سفت مانند سیب گلاب یا سیب قرمز)
* **شکر:** 1 پیمانه (برای کارامل)
* **آب:** ¼ پیمانه (برای کارامل)
* **کره:** 2 قاشق غذاخوری (برای کارامل)
* **خامه صبحانه:** ½ پیمانه (برای کارامل - اختیاری، باعث غلیظ‌تر و خامه‌ای‌تر شدن کارامل می‌شود)
* **دارچین:** ½ قاشق چایخوری (اختیاری، برای طعم‌دهی به سیب)
* **گردو خرد شده:** به میزان دلخواه (برای تزیین)
* **وانیل:** ¼ قاشق چایخوری (اختیاری، برای طعم‌دهی به کارامل)
* **آبلیمو:** 1 قاشق غذاخوری (برای جلوگیری از قهوه‌ای شدن سیب)

**طرز تهیه:**

1. **آماده‌سازی سیب:**
* سیب‌ها را بشویید و پوست بگیرید.
* سیب‌ها را از وسط نصف کنید و هسته آن‌ها را خارج کنید.
* هر نیمه سیب را به صورت ورقه‌های نازک برش بزنید.
* برش‌های سیب را در یک کاسه بریزید و آبلیمو را به آن‌ها اضافه کنید تا از قهوه‌ای شدن جلوگیری شود.
* دارچین را (در صورت استفاده) روی سیب‌ها بپاشید و مخلوط کنید.
2. **تهیه کارامل:**
* در یک تابه نچسب، شکر و آب را مخلوط کنید.
* تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و اجازه دهید شکر به آرامی ذوب شود. **مهم: در این مرحله به هیچ وجه شکر را هم نزنید.** فقط تابه را کمی تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت ذوب شود.
* وقتی شکر کاملا ذوب شد و به رنگ کهربایی درآمد، کره را اضافه کنید و هم بزنید تا کره نیز ذوب شود و با شکر مخلوط شود.
* (در صورت استفاده) خامه صبحانه را کم کم به کارامل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مراقب باشید که کارامل نجوشد و نسوزد.
* وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
* کارامل را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
3. **پخت سیب‌ها:**
* تابه کارامل را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید.
* برش‌های سیب را به صورت مرتب و لایه‌لایه در کارامل بچینید.
* اجازه دهید سیب‌ها به مدت 10-15 دقیقه در کارامل بپزند تا نرم شوند و طعم کارامل را به خود بگیرند. در این مدت، هر از گاهی سیب‌ها را زیر و رو کنید تا به طور یکنواخت پخته شوند.
4. **سرو دسر:**
* سیب‌های کاراملی را در ظرف سرو بچینید.
* کارامل باقیمانده در تابه را روی سیب‌ها بریزید.

در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )