چه تفاوتی بین کیک اسفنجی و کیک معمولی وجود داره

خلاصه
1404/05/25

در ایران، تفاوت اصلی بین کیک اسفنجی و کیک معمولی در موارد زیر خلاصه می‌شود: **1. بافت:** * **کیک اسفنجی:** بافتی بسیار سبک، نرم، و متخلخل (مانند اسفنج) دارد. این بافت به دل



در ایران، تفاوت اصلی بین کیک اسفنجی و کیک معمولی در موارد زیر خلاصه می‌شود:

**1. بافت:**

* **کیک اسفنجی:** بافتی بسیار سبک، نرم، و متخلخل (مانند اسفنج) دارد. این بافت به دلیل هوادهی زیاد در هنگام تهیه به وجود می‌آید.
* **کیک معمولی:** بافتی متراکم‌تر و سنگین‌تر نسبت به کیک اسفنجی دارد.

**2. روش تهیه:**

* **کیک اسفنجی:**
* تخم مرغ‌ها به طور جداگانه زده می‌شوند (زرده و سفیده جدا).
* سفیده تخم مرغ به خوبی زده می‌شود تا پف کند و حجم بگیرد (تشکیل مرنگ).
* آرد به آرامی و به صورت دورانی به مواد اضافه می‌شود تا پف سفیده نخوابد.
* معمولاً از مقدار کمتری چربی (روغن یا کره) استفاده می‌شود یا اصلاً استفاده نمی‌شود.
* **کیک معمولی:**
* تخم مرغ‌ها ممکن است به صورت کامل زده شوند یا زرده و سفیده جداگانه زده شوند (اما نه به اندازه کیک اسفنجی).
* نیازی به مرنگ کردن سفیده تخم مرغ نیست.
* آرد به صورت معمول به مواد اضافه می‌شود.
* معمولاً از مقدار بیشتری چربی (روغن یا کره) استفاده می‌شود.

**3. مواد لازم:**

* **کیک اسفنجی:** مواد اصلی شامل تخم مرغ، شکر، آرد و مقدار کمی وانیل یا اسانس است. گاهی اوقات از مقدار کمی بکینگ پودر استفاده می‌شود.
* **کیک معمولی:** مواد اصلی شامل تخم مرغ، شکر، آرد، کره یا روغن، بکینگ پودر و شیر یا ماست است.

**4. کاربرد:**

* **کیک اسفنجی:** به دلیل بافت سبک و قابلیت جذب بالا، معمولاً به عنوان پایه برای کیک‌های خامه‌ای، کیک تولد، ترایفل و دسرهای لایه‌ای استفاده می‌شود.
* **کیک معمولی:** به عنوان کیک عصرانه، کیک صبحانه، یا کیک تولد (با روکش ساده) استفاده می‌شود.

**5. مثال‌ها:**

* **کیک اسفنجی:** کیک شیفون، کیک فرشته، کیک رولت
* **کیک معمولی:** کیک یزدی، کیک شکلاتی، کیک هویج

**به طور خلاصه:**

کیک اسفنجی به دلیل هوادهی زیاد و بافت سبک، بیشتر برای کیک‌های خامه‌ای و دسرهای لایه‌ای مناسب است، در حالی که کیک معمولی با بافت متراکم‌تر، برای مصارف روزانه و کیک‌های ساده‌تر کاربرد دارد.

در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)