طرز تهیه شیرینی خشک عسلی چیه

خلاصه
1404/05/21

شیرینی عسلی یکی از شیرینی‌های خشک خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در اینجا یک دستور پخت ساده و رایج برای تهیه این شیرینی را با هم مرور می‌کنیم:



شیرینی عسلی یکی از شیرینی‌های خشک خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. در اینجا یک دستور پخت ساده و رایج برای تهیه این شیرینی را با هم مرور می‌کنیم:

**مواد لازم:**

* **آرد سفید:** 250 گرم (حدود 2 پیمانه)
* **کره یا روغن جامد:** 125 گرم (نصف پیمانه) (به دمای محیط رسیده و نرم باشد)
* **پودر قند:** 60 گرم (نصف پیمانه)
* **عسل:** 60 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری)
* **تخم مرغ:** 1 عدد (زرده و سفیده جدا شود)
* **وانیل:** 1/4 قاشق چایخوری
* **بیکینگ پودر:** 1/2 قاشق چایخوری
* **نمک:** یک پنس (خیلی کم)
* **کنجد، پودر پسته، یا خلال بادام (برای تزئین):** به مقدار لازم

**طرز تهیه:**

1. **آماده سازی مواد خشک:** آرد، بیکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کرده و الک کنید. الک کردن باعث می‌شود شیرینی بافت بهتری داشته باشد.
2. **مخلوط کردن مواد چرب:** کره نرم شده و پودر قند را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و سبک شود. حدود 5-7 دقیقه هم زدن کافی است.
3. **اضافه کردن عسل و زرده تخم مرغ:** عسل و زرده تخم مرغ را به مخلوط کره و پودر قند اضافه کنید و به خوبی هم بزنید تا یکدست شوند. وانیل را نیز در این مرحله اضافه کنید.
4. **اضافه کردن مواد خشک:** مخلوط آرد را به تدریج به مواد چرب اضافه کنید و با لیسک یا قاشق چوبی به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. از ورز دادن زیاد خمیر خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن شیرینی می‌شود.
5. **استراحت خمیر:** خمیر را در کیسه فریزر یا سلفون بپیچید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار باعث می‌شود خمیر منسجم‌تر شود و کار با آن راحت‌تر باشد.
6. **شکل دادن به شیرینی:** فر را با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود. روی سطح کار کمی آرد بپاشید و خمیر را به ضخامت حدود 3-5 میلی‌متر پهن کنید. با استفاده از قالب‌های شیرینی دلخواه، خمیر را قالب بزنید.
7. **چیدن در سینی:** شیرینی‌های قالب زده را در سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید.
8. **رومال و تزئین:** سفیده تخم مرغ را با چنگال کمی بزنید تا از لختگی درآید. با برس، روی شیرینی‌ها را سفیده تخم مرغ بمالید و سپس با کنجد، پودر پسته یا خلال بادام تزئین کنید.
9. **پخت:** سینی را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت 10-15 دقیقه بپزید تا زیر شیرینی‌ها طلایی شود. مراقب باشید شیرینی‌ها بیش از
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)