- کیک فوری
- مرکز مقالات
- چه مقدار کره برای کیک شکلاتی لازمه
چه مقدار کره برای کیک شکلاتی لازمه
خلاصه
1404/05/19
مقدار کره مورد نیاز برای کیک شکلاتی در ایران، بسته به دستور پخت کیک و سلیقه شما متغیر است. با این حال، یک قاعده کلی وجود دارد: **مقدار معمول کره در دستور پختهای کیک شکلاتی ای
مقدار کره مورد نیاز برای کیک شکلاتی در ایران، بسته به دستور پخت کیک و سلیقه شما متغیر است. با این حال، یک قاعده کلی وجود دارد:
**مقدار معمول کره در دستور پختهای کیک شکلاتی ایرانی بین 50 تا 200 گرم است.**
برای اینکه دقیقتر بدانید چه مقدار کره لازم است، به این موارد توجه کنید:
* **دستور پخت:** بهترین راه این است که به دستور پخت کیک شکلاتی که انتخاب کردهاید مراجعه کنید. مقدار کره معمولاً در مواد لازم ذکر میشود.
* **نوع کیک:** کیکهای شکلاتی متراکم و سنگین معمولاً به کره بیشتری نسبت به کیکهای سبک و اسفنجی نیاز دارند.
* **سلیقه شخصی:** اگر طعم کرهای را دوست دارید، میتوانید کمی بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت، کره استفاده کنید. اما مراقب باشید که کیک خیلی چرب نشود.
**نکات مهم:**
* همیشه از کره نرم شده (به دمای محیط رسیده) استفاده کنید تا به خوبی با سایر مواد مخلوط شود.
* اگر کره ندارید، میتوانید از روغن مایع به عنوان جایگزین استفاده کنید. اما طعم و بافت کیک کمی متفاوت خواهد شد.
* میتوانید از ترکیب کره و روغن مایع نیز استفاده کنید تا هم از طعم کره بهرهمند شوید و هم بافت کیک را نرمتر کنید.
**بهترین کار این است که یک دستور پخت کیک شکلاتی معتبر ایرانی را پیدا کنید و طبق آن پیش بروید.** در اینترنت و کتابهای آشپزی دستورهای زیادی وجود دارد. فقط کافیست جستجو کنید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مقدار معمول کره در دستور پختهای کیک شکلاتی ایرانی بین 50 تا 200 گرم است.**
برای اینکه دقیقتر بدانید چه مقدار کره لازم است، به این موارد توجه کنید:
* **دستور پخت:** بهترین راه این است که به دستور پخت کیک شکلاتی که انتخاب کردهاید مراجعه کنید. مقدار کره معمولاً در مواد لازم ذکر میشود.
* **نوع کیک:** کیکهای شکلاتی متراکم و سنگین معمولاً به کره بیشتری نسبت به کیکهای سبک و اسفنجی نیاز دارند.
* **سلیقه شخصی:** اگر طعم کرهای را دوست دارید، میتوانید کمی بیشتر از مقدار ذکر شده در دستور پخت، کره استفاده کنید. اما مراقب باشید که کیک خیلی چرب نشود.
**نکات مهم:**
* همیشه از کره نرم شده (به دمای محیط رسیده) استفاده کنید تا به خوبی با سایر مواد مخلوط شود.
* اگر کره ندارید، میتوانید از روغن مایع به عنوان جایگزین استفاده کنید. اما طعم و بافت کیک کمی متفاوت خواهد شد.
* میتوانید از ترکیب کره و روغن مایع نیز استفاده کنید تا هم از طعم کره بهرهمند شوید و هم بافت کیک را نرمتر کنید.
**بهترین کار این است که یک دستور پخت کیک شکلاتی معتبر ایرانی را پیدا کنید و طبق آن پیش بروید.** در اینترنت و کتابهای آشپزی دستورهای زیادی وجود دارد. فقط کافیست جستجو کنید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- دستور تهیه تارت میوهای خانگی چیست
- طرز تهیه کیک ماگ در مایکروویو چگونه است
- برای پف بهتر کیک از چه تکنیکی استفاده کنیم
- چرا وسط کیک پخته نمیشود
- طرز تهیه شیرینی پنجرهای سنتی ایرانی چگونه است
- دستور تهیه کیک قهوه با مغز گردو چیه
- چگونه کیک سهلایه با رنگهای متفاوت درست کنیم
- روش تهیه دسر بیسکویتی شکلاتی یخچالی چیست
- چگونه کیک مرنگ درست کنیم
- طرز تهیه دسر شکلات تلخ با خامه چیست
- کیک بدون لبنیات را چگونه درست کنیم