طرز تهیه دسر شکلات تلخ با خامه چیست

خلاصه
1404/05/08

دسر شکلات تلخ با خامه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در اینجا یک دستورالعمل محبوب و ساده برای تهیه این دسر در ایران آورده شده است: **مواد ل



دسر شکلات تلخ با خامه یک دسر خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید به راحتی در خانه تهیه کنید. در اینجا یک دستورالعمل محبوب و ساده برای تهیه این دسر در ایران آورده شده است:

**مواد لازم:**

* شکلات تلخ: 200 گرم (حداقل 70% کاکائو)
* خامه صبحانه: 200 میلی لیتر
* شیر: 100 میلی لیتر
* شکر: 50 گرم (می‌توانید بسته به ذائقه کم یا زیاد کنید)
* تخم مرغ: 2 عدد
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* پودر کاکائو (برای تزیین): به مقدار لازم (اختیاری)
* میوه های تازه (برای تزیین): به مقدار لازم (اختیاری)

**طرز تهیه:**

1. **آماده سازی شکلات:** شکلات تلخ را به قطعات کوچک خرد کنید. می‌توانید از روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم روی بخار آب) یا مایکروویو برای ذوب کردن شکلات استفاده کنید. اگر از مایکروویو استفاده می‌کنید، شکلات را در فواصل 30 ثانیه‌ای گرم کنید و بین هر بار هم بزنید تا نسوزد.

2. **مخلوط کردن مواد:** در یک قابلمه کوچک، خامه، شیر و شکر را با هم مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شکر حل شود. دقت کنید که مخلوط نجوشد.

3. **اضافه کردن شکلات:** قابلمه را از روی حرارت بردارید و شکلات ذوب شده را به مخلوط خامه اضافه کنید. خوب هم بزنید تا یکدست شود.

4. **اضافه کردن تخم مرغ و وانیل:** تخم مرغ‌ها را در یک کاسه جداگانه کمی هم بزنید تا از لختگی در بیایند. سپس به آرامی به مخلوط شکلات اضافه کنید و مدام هم بزنید تا تخم مرغ‌ها نپزند. وانیل را نیز اضافه کنید.

5. **پخت:** مخلوط را دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و به طور مداوم هم بزنید تا کمی غلیظ شود. این کار حدود 5-7 دقیقه طول می‌کشد. مراقب باشید که ته نگیرد.

6. **سرد کردن و سرو:** دسر را در ظرف‌های سرو مورد نظر (مانند پیاله‌های کوچک یا لیوان‌های دسر) بریزید. روی ظرف ها را با سلفون بپوشانید (به طوری که سلفون با سطح دسر تماس داشته باشد تا رویه نبندد) و حداقل 3-4 ساعت (یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا کاملاً خنک و سفت شود.

7. **تزیین:** قبل از سرو، دسر را با پودر کاکائو، میوه‌های تازه (مانند توت فرنگی، تمشک یا موز) یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.

**نکات مهم:**

* برای داشتن طعم بهتر، از شکلات تلخ با کیفیت بالا استفاده کنید.
* اگر دسر شما خیلی غلیظ شد، می‌توانید کمی شیر گرم به آن اضافه کنید تا رقیق شود.
* می‌توانید با اضافه کردن موادی مانند قهوه، اسانس نعناع یا پوست پرتقال، طعم دسر را تغییر دهید.
* برای تزیین، می‌توانید از سس شکلات، خرده‌های شکل
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)