- کیک فوری
- مرکز مقالات
- آیا میتوان کیک را بدون فر در قابلمه درست کرد
آیا میتوان کیک را بدون فر در قابلمه درست کرد
خلاصه
1404/04/29
بله، در ایران هم میتوانید کیک را بدون فر و در قابلمه درست کنید. این روش به خصوص برای کسانی که فر ندارند یا میخواهند در مصرف انرژی صرفهجویی کنند، بسیار مناسب است. در واقع، پخ
بله، در ایران هم میتوانید کیک را بدون فر و در قابلمه درست کنید. این روش به خصوص برای کسانی که فر ندارند یا میخواهند در مصرف انرژی صرفهجویی کنند، بسیار مناسب است. در واقع، پخت کیک در قابلمه یک روش رایج و محبوب در بسیاری از خانهها در ایران است.
**چرا پخت کیک در قابلمه در ایران رایج است؟**
* **دسترسی آسان:** نیاز به تجهیزات خاصی ندارد و فقط به یک قابلمه مناسب و وسایل اولیه کیکپزی نیاز دارید.
* **صرفهجویی در مصرف انرژی:** مصرف برق یا گاز در مقایسه با فر بسیار کمتر است.
* **مناسب برای همه:** برای کسانی که فر ندارند یا فرشان خراب است، یک جایگزین عالی است.
* **نتایج خوب:** با رعایت نکات و فوت و فنهای خاص، میتوان کیکهای خوشمزه و با بافت مناسب در قابلمه تهیه کرد.
**نکاتی برای پخت کیک در قابلمه:**
* **انتخاب قابلمه:** از قابلمه نچسب و ضخیم استفاده کنید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود و کیک نسوزد.
* **آمادهسازی قابلمه:** کف و دیوارههای قابلمه را با روغن چرب کنید و سپس آردپاشی کنید. همچنین میتوانید از کاغذ روغنی برای کف قابلمه استفاده کنید.
* **استفاده از شعله پخش کن:** حتماً از شعله پخش کن زیر قابلمه استفاده کنید تا حرارت به طور ملایم و یکنواخت به کیک برسد.
* **در قابلمه:** در قابلمه را محکم ببندید و از گذاشتن دمکنی غافل نشوید تا بخار به خوبی در قابلمه بماند.
* **حرارت:** حرارت باید بسیار ملایم باشد (تقریباً مانند دم کردن برنج).
* **زمان پخت:** زمان پخت کیک در قابلمه معمولاً بیشتر از فر است و به نوع کیک و اندازه قابلمه بستگی دارد. برای اطمینان از پخت کامل، با یک خلال دندان یا چنگال وسط کیک را تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
* **باز نکردن در قابلمه:** تا نیم ساعت اول پخت، به هیچ وجه در قابلمه را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
**دستور پخت کیک ساده در قابلمه:**
مواد لازم:
* تخم مرغ: 3 عدد
* شکر: 1 پیمانه
* روغن مایع: نصف پیمانه
* شیر: نصف پیمانه
* آرد: 2 پیمانه
* بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
* وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
2. روغن و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
3. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کردهاید، کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
4. وانیل را اضافه کنید.
5. قابلمه را چرب و آردپاشی کنید.
6. مایه کیک را در قابلمه بریزید.
7. شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و روی حرارت بسیار
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**چرا پخت کیک در قابلمه در ایران رایج است؟**
* **دسترسی آسان:** نیاز به تجهیزات خاصی ندارد و فقط به یک قابلمه مناسب و وسایل اولیه کیکپزی نیاز دارید.
* **صرفهجویی در مصرف انرژی:** مصرف برق یا گاز در مقایسه با فر بسیار کمتر است.
* **مناسب برای همه:** برای کسانی که فر ندارند یا فرشان خراب است، یک جایگزین عالی است.
* **نتایج خوب:** با رعایت نکات و فوت و فنهای خاص، میتوان کیکهای خوشمزه و با بافت مناسب در قابلمه تهیه کرد.
**نکاتی برای پخت کیک در قابلمه:**
* **انتخاب قابلمه:** از قابلمه نچسب و ضخیم استفاده کنید تا حرارت به طور یکنواخت پخش شود و کیک نسوزد.
* **آمادهسازی قابلمه:** کف و دیوارههای قابلمه را با روغن چرب کنید و سپس آردپاشی کنید. همچنین میتوانید از کاغذ روغنی برای کف قابلمه استفاده کنید.
* **استفاده از شعله پخش کن:** حتماً از شعله پخش کن زیر قابلمه استفاده کنید تا حرارت به طور ملایم و یکنواخت به کیک برسد.
* **در قابلمه:** در قابلمه را محکم ببندید و از گذاشتن دمکنی غافل نشوید تا بخار به خوبی در قابلمه بماند.
* **حرارت:** حرارت باید بسیار ملایم باشد (تقریباً مانند دم کردن برنج).
* **زمان پخت:** زمان پخت کیک در قابلمه معمولاً بیشتر از فر است و به نوع کیک و اندازه قابلمه بستگی دارد. برای اطمینان از پخت کامل، با یک خلال دندان یا چنگال وسط کیک را تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است.
* **باز نکردن در قابلمه:** تا نیم ساعت اول پخت، به هیچ وجه در قابلمه را باز نکنید تا پف کیک نخوابد.
**دستور پخت کیک ساده در قابلمه:**
مواد لازم:
* تخم مرغ: 3 عدد
* شکر: 1 پیمانه
* روغن مایع: نصف پیمانه
* شیر: نصف پیمانه
* آرد: 2 پیمانه
* بیکینگ پودر: 1 قاشق مرباخوری
* وانیل: نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
1. تخم مرغها و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و کشدار شود.
2. روغن و شیر را اضافه کنید و مخلوط کنید.
3. آرد و بیکینگ پودر را که از قبل الک کردهاید، کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک یا همزن دستی به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود.
4. وانیل را اضافه کنید.
5. قابلمه را چرب و آردپاشی کنید.
6. مایه کیک را در قابلمه بریزید.
7. شعله پخش کن را زیر قابلمه قرار دهید و روی حرارت بسیار
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- چطور شیرینی گردویی ترد درست کنیم
- کیک اسفنجی چند دقیقه باید در فر باشه
- دستور تهیه دسر خردهشیشه رنگی چیه
- چرا کیک بعد از پخت تلخ میشه
- طرز تهیه کرپ فرانسوی با میوه چگونه است
- چطور شیرینی عید نوروز را در خانه تهیه کنیم
- برای تهیه کرم پاتیسیر چه موادی لازم است
- چگونه از رنگ خوراکی برای رنگی کردن کیک استفاده کنیم
- دستور تهیه شیرینی آلمانی در خانه چیست
- چگونه کیک موزی با بافت خیس و خوشمزه درست کنیم
- طرز تهیه کیک بستنی خانگی چیه