- کیک فوری
- مرکز مقالات
- کیک اسفنجی چند دقیقه باید در فر باشه
کیک اسفنجی چند دقیقه باید در فر باشه
خلاصه
1404/04/26
مدت زمان پخت کیک اسفنجی در فر در ایران معمولاً بین 30 تا 45 دقیقه است. اما این زمان بسته به عوامل مختلفی میتواند تغییر کند: * **اندازه قالب:** هرچه قالب بزرگتر باشد، زمان پ
مدت زمان پخت کیک اسفنجی در فر در ایران معمولاً بین 30 تا 45 دقیقه است. اما این زمان بسته به عوامل مختلفی میتواند تغییر کند:
* **اندازه قالب:** هرچه قالب بزرگتر باشد، زمان پخت بیشتر میشود.
* **دمای فر:** دمای مناسب برای پخت کیک اسفنجی معمولاً 170-180 درجه سانتیگراد است.
* **نوع فر:** فرهای مختلف ممکن است دما را متفاوت نشان دهند یا حرارت را به طور یکنواخت پخش نکنند.
* **مواد اولیه:** میزان و دمای مواد اولیه نیز میتواند بر زمان پخت تأثیر بگذارد.
**نکاتی برای اطمینان از پخت کامل کیک:**
* **تست با خلال دندان:** بعد از 30 دقیقه، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است. اگر خمیر به آن چسبیده بود، چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
* **رنگ کیک:** کیک باید طلایی رنگ شده باشد.
* **ارتفاع کیک:** کیک باید پف کرده و کمی از دیوارههای قالب فاصله گرفته باشد.
**توصیه:**
* همیشه فر را از قبل گرم کنید.
* در طول پخت، درب فر را باز نکنید، زیرا این کار باعث افت دما و پف نکردن کیک میشود.
* اگر روی کیک خیلی زود در حال قهوهای شدن است، میتوانید یک ورقه فویل آلومینیومی روی آن قرار دهید.
با توجه به این نکات و تجربه شخصی خودتان، میتوانید زمان مناسب پخت کیک اسفنجی را در فر خودتان پیدا کنید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
* **اندازه قالب:** هرچه قالب بزرگتر باشد، زمان پخت بیشتر میشود.
* **دمای فر:** دمای مناسب برای پخت کیک اسفنجی معمولاً 170-180 درجه سانتیگراد است.
* **نوع فر:** فرهای مختلف ممکن است دما را متفاوت نشان دهند یا حرارت را به طور یکنواخت پخش نکنند.
* **مواد اولیه:** میزان و دمای مواد اولیه نیز میتواند بر زمان پخت تأثیر بگذارد.
**نکاتی برای اطمینان از پخت کامل کیک:**
* **تست با خلال دندان:** بعد از 30 دقیقه، یک خلال دندان را در مرکز کیک فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است. اگر خمیر به آن چسبیده بود، چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
* **رنگ کیک:** کیک باید طلایی رنگ شده باشد.
* **ارتفاع کیک:** کیک باید پف کرده و کمی از دیوارههای قالب فاصله گرفته باشد.
**توصیه:**
* همیشه فر را از قبل گرم کنید.
* در طول پخت، درب فر را باز نکنید، زیرا این کار باعث افت دما و پف نکردن کیک میشود.
* اگر روی کیک خیلی زود در حال قهوهای شدن است، میتوانید یک ورقه فویل آلومینیومی روی آن قرار دهید.
با توجه به این نکات و تجربه شخصی خودتان، میتوانید زمان مناسب پخت کیک اسفنجی را در فر خودتان پیدا کنید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- دستور تهیه دسر خردهشیشه رنگی چیه
- چرا کیک بعد از پخت تلخ میشه
- طرز تهیه کرپ فرانسوی با میوه چگونه است
- چطور شیرینی عید نوروز را در خانه تهیه کنیم
- برای تهیه کرم پاتیسیر چه موادی لازم است
- چگونه از رنگ خوراکی برای رنگی کردن کیک استفاده کنیم
- دستور تهیه شیرینی آلمانی در خانه چیست
- چگونه کیک موزی با بافت خیس و خوشمزه درست کنیم
- طرز تهیه کیک بستنی خانگی چیه
- برای تهیه کیک پنیری نیویورکی از چه موادی استفاده کنیم
- چطور شیرینی نارگیلی درست کنیم که خشک نشه