- کیک فوری
- مرکز مقالات
- دستور تهیه شیرینی آلمانی در خانه چیست
دستور تهیه شیرینی آلمانی در خانه چیست
خلاصه
1404/04/16
شیرینی آلمانی که در ایران با نام شیرینی مشهدی هم شناخته میشود، یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در اینجا دستور پخت خانگی آن را برای شما مینویسم: **مواد لازم:** * **برای خ
شیرینی آلمانی که در ایران با نام شیرینی مشهدی هم شناخته میشود، یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار است. در اینجا دستور پخت خانگی آن را برای شما مینویسم:
**مواد لازم:**
* **برای خمیر:**
* آرد سفید قنادی: 300 گرم
* کره سرد: 150 گرم (به صورت تکههای کوچک)
* پودر قند: 60 گرم
* تخم مرغ: 1 عدد
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
* **برای مارمالاد:**
* مارمالاد زردآلو یا مربای به: به میزان لازم (حدود 1 پیمانه)
* **برای رویه شکلاتی:**
* شکلات تختهای: 100 گرم
* روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
* پودر پسته یا نارگیل: برای تزیین (به دلخواه)
**طرز تهیه:**
1. **تهیه خمیر:**
* آرد، پودر قند و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید.
* کره سرد را به تکههای کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. با نوک انگشتان یا با استفاده از غذاساز، مواد را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
* تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید.
* خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
2. **آماده سازی و پخت:**
* فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
* روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید. خمیر را به ضخامت حدود 3 میلیمتر باز کنید.
* با استفاده از قالبهای شیرینی دایرهای یا طرح دلخواه، خمیر را قالب بزنید.
* نیمی از دایرهها را به شکل کامل و نیم دیگر را با قالب کوچکتر در وسط آن سوراخ کنید.
* خمیرهای قالب زده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید.
* سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها کمی طلایی شوند.
* بعد از پخت، شیرینیها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شوند.
3. **تهیه مارمالاد و رویه:**
* مارمالاد یا مربا را کمی گرم کنید تا روان شود.
* روی دایرههای کامل، یک لایه نازک مارمالاد بمالید.
* دایرههای سوراخ دار را روی دایرههای مارمالادی قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند.
* شکلات تختهای را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید. روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
4. **تزیین:**
* شیرینیها را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو ببرید.
* اجازه دهید شکلات کمی خودش را بگیرد، سپس با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
5. **نکات:**
* برای اینکه خمیر شیرینی لطیف تر شود، می توانید از مخلوط کره و روغن جامد قنادی به نسبت مساوی استفاده کنید.
* اگر خمیر خیلی چسبناک بود، می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید.
* بهتر است شیرینی ها را در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.
* می توانید از انواع مارمالاد و مربا با طعم های مختلف برای تهیه این شیرینی استفاده کنید.
* به جای شکلات تخته ای می توانید از شکلات شیری یا سفید نیز استفاده کنید.
**نوش جان!**
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* **برای خمیر:**
* آرد سفید قنادی: 300 گرم
* کره سرد: 150 گرم (به صورت تکههای کوچک)
* پودر قند: 60 گرم
* تخم مرغ: 1 عدد
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* بیکینگ پودر: 1/2 قاشق چایخوری
* **برای مارمالاد:**
* مارمالاد زردآلو یا مربای به: به میزان لازم (حدود 1 پیمانه)
* **برای رویه شکلاتی:**
* شکلات تختهای: 100 گرم
* روغن مایع: 1 قاشق غذاخوری
* پودر پسته یا نارگیل: برای تزیین (به دلخواه)
**طرز تهیه:**
1. **تهیه خمیر:**
* آرد، پودر قند و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و الک کنید.
* کره سرد را به تکههای کوچک خرد کرده و به مخلوط آرد اضافه کنید. با نوک انگشتان یا با استفاده از غذاساز، مواد را مخلوط کنید تا به شکل خرده نان درآید.
* تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. دقت کنید که خمیر را زیاد ورز ندهید.
* خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
2. **آماده سازی و پخت:**
* فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
* روی یک سطح صاف، کمی آرد بپاشید. خمیر را به ضخامت حدود 3 میلیمتر باز کنید.
* با استفاده از قالبهای شیرینی دایرهای یا طرح دلخواه، خمیر را قالب بزنید.
* نیمی از دایرهها را به شکل کامل و نیم دیگر را با قالب کوچکتر در وسط آن سوراخ کنید.
* خمیرهای قالب زده را روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده شده است، بچینید.
* سینی را به مدت 10 تا 12 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینیها کمی طلایی شوند.
* بعد از پخت، شیرینیها را از فر خارج کنید و اجازه دهید کاملاً خنک شوند.
3. **تهیه مارمالاد و رویه:**
* مارمالاد یا مربا را کمی گرم کنید تا روان شود.
* روی دایرههای کامل، یک لایه نازک مارمالاد بمالید.
* دایرههای سوراخ دار را روی دایرههای مارمالادی قرار دهید و کمی فشار دهید تا به هم بچسبند.
* شکلات تختهای را به روش بن ماری یا در مایکروویو ذوب کنید. روغن مایع را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
4. **تزیین:**
* شیرینیها را تا نیمه در شکلات ذوب شده فرو ببرید.
* اجازه دهید شکلات کمی خودش را بگیرد، سپس با پودر پسته یا نارگیل تزیین کنید.
5. **نکات:**
* برای اینکه خمیر شیرینی لطیف تر شود، می توانید از مخلوط کره و روغن جامد قنادی به نسبت مساوی استفاده کنید.
* اگر خمیر خیلی چسبناک بود، می توانید کمی آرد به آن اضافه کنید.
* بهتر است شیرینی ها را در ظرف دربسته و در جای خنک نگهداری کنید.
* می توانید از انواع مارمالاد و مربا با طعم های مختلف برای تهیه این شیرینی استفاده کنید.
* به جای شکلات تخته ای می توانید از شکلات شیری یا سفید نیز استفاده کنید.
**نوش جان!**
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- چگونه کیک موزی با بافت خیس و خوشمزه درست کنیم
- طرز تهیه کیک بستنی خانگی چیه
- برای تهیه کیک پنیری نیویورکی از چه موادی استفاده کنیم
- چطور شیرینی نارگیلی درست کنیم که خشک نشه
- طرز تهیه پودر قند خانگی برای شیرینی چیست
- دستور تهیه دسر کاراملی ساده چیه
- چرا کیکم بعد از سرد شدن جمع میشه
- کدام آرد برای تهیه کیک لطیف مناسبتره
- چگونه میتوان کیک شکلاتی بدون تخممرغ درست کرد
- دستور پخت موس انبه برای تابستان چیست
- طرز تهیه شیرینی نخودچی نرم و ترد چگونه است