- کیک فوری
- مرکز مقالات
- طرز تهیه پودر قند خانگی برای شیرینی چیست
طرز تهیه پودر قند خانگی برای شیرینی چیست
خلاصه
1404/04/10
در ایران، تهیه پودر قند خانگی بسیار ساده است و با داشتن یک آسیاب یا مخلوطکن قوی به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. در اینجا یک روش ساده و رایج برای تهیه پودر قند خانگ
در ایران، تهیه پودر قند خانگی بسیار ساده است و با داشتن یک آسیاب یا مخلوطکن قوی به راحتی میتوانید آن را در منزل تهیه کنید. در اینجا یک روش ساده و رایج برای تهیه پودر قند خانگی برای شیرینی در ایران آورده شده است:
**مواد لازم:**
* شکر سفید دانهریز: به مقدار مورد نیاز
**ابزار مورد نیاز:**
* آسیاب قهوه یا مخلوطکن (غذاساز)
* الک ریز
* ظرف دربسته برای نگهداری
**مراحل تهیه:**
1. **آمادهسازی شکر:** شکر سفید دانهریز را انتخاب کنید. هرچه دانههای شکر ریزتر باشد، پودر قند نهایی شما لطیفتر خواهد بود.
2. **آسیاب کردن شکر:** مقدار مناسبی از شکر را در آسیاب قهوه یا مخلوطکن بریزید. دقت کنید که آسیاب یا مخلوطکن شما کاملاً خشک باشد، زیرا رطوبت باعث چسبندگی شکر میشود.
3. **آسیاب کردن به صورت پالس:** دستگاه را به صورت پالس (ضربه ای) روشن و خاموش کنید تا از گرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که شکر به پودر تبدیل شود.
4. **الک کردن پودر قند:** پودر قند آسیاب شده را از الک ریز عبور دهید تا ذرات درشت جدا شوند. ذرات درشت باقیمانده در الک را دوباره آسیاب کنید.
5. **تکرار الک:** برای اطمینان از لطافت پودر قند، الک کردن را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید.
6. **نگهداری:** پودر قند آماده شده را در یک ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
**نکات مهم:**
* **نوع شکر:** بهترین نوع شکر برای تهیه پودر قند، شکر سفید دانهریز است.
* **خشک بودن دستگاه:** قبل از استفاده از آسیاب یا مخلوطکن، مطمئن شوید که کاملاً خشک باشد.
* **جلوگیری از گرم شدن دستگاه:** برای جلوگیری از گرم شدن دستگاه و چسبندگی شکر، از آسیاب کردن مداوم خودداری کنید و به صورت پالس عمل کنید.
* **الک کردن:** الک کردن پودر قند برای جدا کردن ذرات درشت و داشتن پودر قند لطیف ضروری است.
* **نشاسته ذرت (اختیاری):** برای جلوگیری از کلوخه شدن پودر قند، میتوانید مقدار کمی نشاسته ذرت (حدود 1 قاشق غذاخوری به ازای هر پیمانه شکر) به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید به راحتی پودر قند خانگی با کیفیت بالا برای استفاده در انواع شیرینیها و دسرها تهیه کنید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* شکر سفید دانهریز: به مقدار مورد نیاز
**ابزار مورد نیاز:**
* آسیاب قهوه یا مخلوطکن (غذاساز)
* الک ریز
* ظرف دربسته برای نگهداری
**مراحل تهیه:**
1. **آمادهسازی شکر:** شکر سفید دانهریز را انتخاب کنید. هرچه دانههای شکر ریزتر باشد، پودر قند نهایی شما لطیفتر خواهد بود.
2. **آسیاب کردن شکر:** مقدار مناسبی از شکر را در آسیاب قهوه یا مخلوطکن بریزید. دقت کنید که آسیاب یا مخلوطکن شما کاملاً خشک باشد، زیرا رطوبت باعث چسبندگی شکر میشود.
3. **آسیاب کردن به صورت پالس:** دستگاه را به صورت پالس (ضربه ای) روشن و خاموش کنید تا از گرم شدن بیش از حد آن جلوگیری شود. این کار را تا زمانی ادامه دهید که شکر به پودر تبدیل شود.
4. **الک کردن پودر قند:** پودر قند آسیاب شده را از الک ریز عبور دهید تا ذرات درشت جدا شوند. ذرات درشت باقیمانده در الک را دوباره آسیاب کنید.
5. **تکرار الک:** برای اطمینان از لطافت پودر قند، الک کردن را یک یا دو بار دیگر تکرار کنید.
6. **نگهداری:** پودر قند آماده شده را در یک ظرف دربسته و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.
**نکات مهم:**
* **نوع شکر:** بهترین نوع شکر برای تهیه پودر قند، شکر سفید دانهریز است.
* **خشک بودن دستگاه:** قبل از استفاده از آسیاب یا مخلوطکن، مطمئن شوید که کاملاً خشک باشد.
* **جلوگیری از گرم شدن دستگاه:** برای جلوگیری از گرم شدن دستگاه و چسبندگی شکر، از آسیاب کردن مداوم خودداری کنید و به صورت پالس عمل کنید.
* **الک کردن:** الک کردن پودر قند برای جدا کردن ذرات درشت و داشتن پودر قند لطیف ضروری است.
* **نشاسته ذرت (اختیاری):** برای جلوگیری از کلوخه شدن پودر قند، میتوانید مقدار کمی نشاسته ذرت (حدود 1 قاشق غذاخوری به ازای هر پیمانه شکر) به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.
با رعایت این نکات، میتوانید به راحتی پودر قند خانگی با کیفیت بالا برای استفاده در انواع شیرینیها و دسرها تهیه کنید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- دستور تهیه دسر کاراملی ساده چیه
- چرا کیکم بعد از سرد شدن جمع میشه
- کدام آرد برای تهیه کیک لطیف مناسبتره
- چگونه میتوان کیک شکلاتی بدون تخممرغ درست کرد
- دستور پخت موس انبه برای تابستان چیست
- طرز تهیه شیرینی نخودچی نرم و ترد چگونه است
- چه مقدار بیکینگ پودر برای هر پیمانه آرد لازمه
- چرا کیک من وسطش بالا میاد و ترک میخوره
- طرز تهیه دسر با بیسکویت پتیبور چگونه است
- چطور میتوان شیرینی مشهدی را در خانه تهیه کرد
- دستور تهیه کیک هویج با گردو و دارچین چیست