- کیک فوری
- مرکز مقالات
- دستور پخت موس انبه برای تابستان چیست
دستور پخت موس انبه برای تابستان چیست
خلاصه
1404/04/05
## موس انبه خنک و خوشمزه برای تابستان (به سبک ایرانی) این دستور پخت یک موس انبه ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب ا
## موس انبه خنک و خوشمزه برای تابستان (به سبک ایرانی)
این دستور پخت یک موس انبه ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است.
**مواد لازم:**
* **انبه:** 2 عدد بزرگ (حدود 500 گرم گوشت انبه رسیده و شیرین)
* **خامه صبحانه:** 200 گرم (یا خامه قنادی برای طعم شیرینتر)
* **شیر عسلی:** 2-3 قاشق غذاخوری (بسته به شیرینی انبه و ذائقه خودتان)
* **پودر ژلاتین:** 1 قاشق غذاخوری (حدود 10 گرم)
* **آب سرد:** 1/4 پیمانه (حدود 60 میلیلیتر)
* **آبلیمو تازه:** 1 قاشق چایخوری (اختیاری، برای تعدیل طعم و جلوگیری از تغییر رنگ انبه)
* **بیسکویت پتی بور (ساده):** به مقدار لازم (برای پایه موس - اختیاری)
* **کره:** 50 گرم (برای پایه موس - اختیاری)
**طرز تهیه:**
1. **آمادهسازی ژلاتین:** پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و هم بزنید. اجازه دهید به مدت 5-10 دقیقه بماند تا اسفنجی شود. سپس آن را روی بخار کتری یا در مایکروویو (با حرارت کم و زمان کوتاه) قرار دهید تا کاملا حل شود. مراقب باشید نجوشد.
2. **آمادهسازی انبه:** انبهها را پوست بگیرید و گوشت آن را جدا کنید. گوشت انبه را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید و پوره کنید تا یکدست شود.
3. **مخلوط کردن مواد:** پوره انبه را در یک کاسه بزرگ بریزید. خامه صبحانه (یا خامه قنادی) و شیر عسلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. اگر از آبلیمو استفاده میکنید، در این مرحله اضافه کنید.
4. **اضافه کردن ژلاتین:** ژلاتین حل شده را به آرامی به مخلوط انبه و خامه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
5. **آمادهسازی پایه موس (اختیاری):** اگر میخواهید موس شما پایه داشته باشد، بیسکویتهای پتی بور را خرد کنید (میتوانید از غذاساز استفاده کنید). کره را آب کنید و با بیسکویتهای خرد شده مخلوط کنید. مخلوط بیسکویت را در کف قالبهای سرو بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا منسجم شود.
6. **ریختن موس در قالب:** مخلوط موس انبه را در قالبهای سرو (یا روی پایه بیسکویتی) بریزید.
7. **سرد کردن:** قالبها را به مدت حداقل 4-6 ساعت (یا ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا موس کاملا سفت شود.
8. **تزیین و سرو:** قبل از سرو، موس انبه را با تکههای انبه، خامه فرم گرفته، پودر پسته یا برگ نعناع تزیین کنید.
**نکات مهم:**
* **شیرینی:** میزان شیر عسلی را بر اساس شیرینی انبه و ذائقه خودتان تنظیم کنید
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
این دستور پخت یک موس انبه ساده و خوشمزه است که با مواد اولیه در دسترس تهیه میشود و برای روزهای گرم تابستان بسیار مناسب است.
**مواد لازم:**
* **انبه:** 2 عدد بزرگ (حدود 500 گرم گوشت انبه رسیده و شیرین)
* **خامه صبحانه:** 200 گرم (یا خامه قنادی برای طعم شیرینتر)
* **شیر عسلی:** 2-3 قاشق غذاخوری (بسته به شیرینی انبه و ذائقه خودتان)
* **پودر ژلاتین:** 1 قاشق غذاخوری (حدود 10 گرم)
* **آب سرد:** 1/4 پیمانه (حدود 60 میلیلیتر)
* **آبلیمو تازه:** 1 قاشق چایخوری (اختیاری، برای تعدیل طعم و جلوگیری از تغییر رنگ انبه)
* **بیسکویت پتی بور (ساده):** به مقدار لازم (برای پایه موس - اختیاری)
* **کره:** 50 گرم (برای پایه موس - اختیاری)
**طرز تهیه:**
1. **آمادهسازی ژلاتین:** پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و هم بزنید. اجازه دهید به مدت 5-10 دقیقه بماند تا اسفنجی شود. سپس آن را روی بخار کتری یا در مایکروویو (با حرارت کم و زمان کوتاه) قرار دهید تا کاملا حل شود. مراقب باشید نجوشد.
2. **آمادهسازی انبه:** انبهها را پوست بگیرید و گوشت آن را جدا کنید. گوشت انبه را در مخلوطکن یا غذاساز بریزید و پوره کنید تا یکدست شود.
3. **مخلوط کردن مواد:** پوره انبه را در یک کاسه بزرگ بریزید. خامه صبحانه (یا خامه قنادی) و شیر عسلی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شوند. اگر از آبلیمو استفاده میکنید، در این مرحله اضافه کنید.
4. **اضافه کردن ژلاتین:** ژلاتین حل شده را به آرامی به مخلوط انبه و خامه اضافه کنید و مدام هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند.
5. **آمادهسازی پایه موس (اختیاری):** اگر میخواهید موس شما پایه داشته باشد، بیسکویتهای پتی بور را خرد کنید (میتوانید از غذاساز استفاده کنید). کره را آب کنید و با بیسکویتهای خرد شده مخلوط کنید. مخلوط بیسکویت را در کف قالبهای سرو بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا منسجم شود.
6. **ریختن موس در قالب:** مخلوط موس انبه را در قالبهای سرو (یا روی پایه بیسکویتی) بریزید.
7. **سرد کردن:** قالبها را به مدت حداقل 4-6 ساعت (یا ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا موس کاملا سفت شود.
8. **تزیین و سرو:** قبل از سرو، موس انبه را با تکههای انبه، خامه فرم گرفته، پودر پسته یا برگ نعناع تزیین کنید.
**نکات مهم:**
* **شیرینی:** میزان شیر عسلی را بر اساس شیرینی انبه و ذائقه خودتان تنظیم کنید
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- طرز تهیه شیرینی نخودچی نرم و ترد چگونه است
- چه مقدار بیکینگ پودر برای هر پیمانه آرد لازمه
- چرا کیک من وسطش بالا میاد و ترک میخوره
- طرز تهیه دسر با بیسکویت پتیبور چگونه است
- چطور میتوان شیرینی مشهدی را در خانه تهیه کرد
- دستور تهیه کیک هویج با گردو و دارچین چیست
- برای تهیه کیک اسفنجی باید تخممرغ را چطور هم بزنیم
- طرز تهیه دسر ژله رولی چگونه است
- چگونه کیک شکلاتی مرطوب و خوشمزه درست کنیم
- طرز تهیه کیک ردولوت با کرم پنیر چگونه است
- چگونه میتوان بستنی سنتی زعفرانی در خانه درست کرد