چطور شیرینی بادامی ترد تهیه کنیم

خلاصه
1404/07/13

شیرینی بادامی ترد یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. در اینجا یک دستورالعمل جامع و نکات کلیدی برای تهیه این شیرینی ارائه می



شیرینی بادامی ترد یکی از شیرینی‌های خوشمزه و پرطرفدار ایرانی است که به راحتی می‌توانید در خانه تهیه کنید. در اینجا یک دستورالعمل جامع و نکات کلیدی برای تهیه این شیرینی ارائه می‌دهم:

**مواد لازم:**

* **آرد بادام:** 250 گرم (پودر بادام یا آسیاب شده بادام)
* **پودر قند:** 150 گرم (می‌توانید کمی بیشتر یا کمتر کنید بسته به ذائقه)
* **سفیده تخم مرغ:** 2 عدد (حدود 60 گرم)
* **اسانس بادام:** چند قطره (اختیاری)
* **خلال بادام:** برای تزیین (اختیاری)

**طرز تهیه:**

1. **آماده سازی مواد:**
* آرد بادام را اگر خودتان تهیه می‌کنید، بادام‌ها را پوست بگیرید و کاملا خشک کنید. سپس با آسیاب پودر کنید. حتما از یک آسیاب قوی استفاده کنید تا آرد بادام شما روغن پس ندهد.
* پودر قند را الک کنید تا گلوله‌های آن از بین برود و شیرینی بافت بهتری داشته باشد.
* سفیده تخم مرغ را از زرده جدا کنید و در دمای محیط قرار دهید تا کمی گرم شود.
2. **مخلوط کردن مواد:**
* در یک کاسه بزرگ، آرد بادام و پودر قند الک شده را با هم مخلوط کنید.
* سفیده تخم مرغ را کم کم به مخلوط آرد بادام اضافه کنید و با دست یا قاشق به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی به دست آید.
* اگر از اسانس بادام استفاده می‌کنید، چند قطره به خمیر اضافه کنید و مخلوط کنید.
3. **شکل دادن به شیرینی:**
* فر را از قبل با دمای 150 درجه سانتیگراد (300 درجه فارنهایت) گرم کنید.
* روی سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید.
* از خمیر به اندازه گردوهای کوچک بردارید و در دست گرد کنید.
* شیرینی‌ها را با کمی فاصله روی سینی فر بچینید.
* در صورت تمایل، روی هر شیرینی چند عدد خلال بادام قرار دهید.
4. **پخت شیرینی:**
* سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر قرار دهید تا شیرینی‌ها کمی طلایی شوند. دقت کنید که شیرینی‌ها نباید خیلی تیره شوند، زیرا خشک و سفت می‌شوند.
* بعد از پخت، سینی را از فر خارج کنید و اجازه دهید شیرینی‌ها کاملا خنک شوند. شیرینی‌ها در ابتدا نرم هستند، اما با خنک شدن سفت و ترد می‌شوند.

**نکات مهم برای تهیه شیرینی بادامی ترد:**

* **کیفیت مواد اولیه:** استفاده از مواد اولیه با کیفیت بالا، به ویژه آرد بادام مرغوب، تاثیر زیادی در طعم و بافت شیرینی دارد.
* **دمای فر:** دمای فر باید دقیق باشد. اگر فر شما دمای واقعی را نشان نمی‌دهد، از یک دماسنج فر استفاده کنید.
* **زمان پخت:** زمان پخت شیرینی به دمای فر و اندازه شیرینی‌ها بستگی دارد. حتما شیرینی‌ها را در طول پخت بررسی کنید تا نسوزند.
* **استفاده از پیم
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )