دستور تهیه کیک یخچالی با بیسکویت و خامه چیه

خلاصه
1404/05/23

البته! کیک یخچالی با بیسکویت و خامه یکی از دسرهای خوشمزه و آسانی است که طرفداران زیادی در ایران دارد. در اینجا یک دستور تهیه ساده و محبوب برای این کیک را برای شما آورده‌ام: **



البته! کیک یخچالی با بیسکویت و خامه یکی از دسرهای خوشمزه و آسانی است که طرفداران زیادی در ایران دارد. در اینجا یک دستور تهیه ساده و محبوب برای این کیک را برای شما آورده‌ام:

**مواد لازم:**

* بیسکویت پتی بور ساده: 2 بسته (حدود 200 گرم)
* خامه صبحانه: 200 گرم
* پنیر خامه‌ای: 200 گرم (مانند ماسکارپونه یا لبنه)
* پودر قند: 3 تا 5 قاشق غذاخوری (بسته به میزان شیرینی دلخواه)
* شیر: 1/2 پیمانه
* وانیل: 1/4 قاشق چایخوری
* شکلات تخته‌ای رنده شده یا پودر کاکائو برای تزیین (اختیاری)
* موز یا توت فرنگی حلقه شده برای لایه میانی (اختیاری)
* قهوه فوری یا نسکافه: 1 قاشق چایخوری (اختیاری، برای طعم دادن به شیر)

**طرز تهیه:**

1. **آماده‌سازی کرم:**
* در یک کاسه بزرگ، خامه صبحانه و پنیر خامه‌ای را با همزن برقی بزنید تا یکدست و نرم شوند.
* پودر قند و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کرم شیرین و یکنواخت شود.
2. **آماده‌سازی شیر (اختیاری):**
* اگر دوست دارید بیسکویت‌ها طعم قهوه یا نسکافه داشته باشند، قهوه فوری یا نسکافه را در شیر گرم حل کنید و بگذارید کمی خنک شود.
3. **چیدن کیک:**
* یک ظرف مناسب (مانند ظرف پیرکس یا قالب کمربندی) را انتخاب کنید.
* بیسکویت‌ها را به سرعت در شیر (یا شیر قهوه) بزنید و کف ظرف بچینید تا یک لایه کامل بیسکویتی ایجاد شود. دقت کنید بیسکویت‌ها زیاد خیس نشوند، فقط کمی مرطوب شوند.
* یک لایه از کرم آماده شده را روی بیسکویت‌ها پخش کنید.
* اگر از میوه استفاده می‌کنید، حلقه‌های موز یا توت فرنگی را روی کرم بچینید.
* لایه بعدی را با بیسکویت‌های آغشته به شیر و سپس کرم بپوشانید. این کار را تا تمام شدن مواد تکرار کنید. آخرین لایه باید با کرم پوشانده شود.
4. **تزیین و استراحت:**
* روی کیک را با شکلات رنده شده یا پودر کاکائو تزیین کنید. می‌توانید از میوه‌های تازه هم برای تزیین استفاده کنید.
* روی ظرف را با سلفون بپوشانید و حداقل به مدت 4 تا 6 ساعت (یا ترجیحاً یک شب) در یخچال قرار دهید تا بیسکویت‌ها نرم شوند و کیک خودش را بگیرد.

**نکات مهم:**

* میزان شیرینی کرم را می‌توانید با کم و زیاد کردن پودر قند تنظیم کنید.
* برای تنوع، می‌توانید از انواع مختلف بیسکویت (مانند بیسکویت کاکائویی یا شکلاتی) استفاده کنید.
* اضافه کردن گردوی خرد شده یا خلال پسته به لایه‌های میانی کیک، طعم و بافت
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )