طرز تهیه دسر کاراملی در فر چیست

خلاصه
1404/07/16

دسر کاراملی که در ایران به آن کرم کارامل هم گفته می‌شود، یک دسر خوشمزه و محبوب است که بافت نرم و طعم کاراملی دلپذیری دارد. در اینجا یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای تهیه کرم کار



دسر کاراملی که در ایران به آن کرم کارامل هم گفته می‌شود، یک دسر خوشمزه و محبوب است که بافت نرم و طعم کاراملی دلپذیری دارد. در اینجا یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای تهیه کرم کارامل در فر آورده شده است:

**مواد لازم:**

* **برای کارامل:**
* شکر: 1/2 پیمانه (100 گرم)
* آب: 2 قاشق غذاخوری
* **برای کرم:**
* شیر: 2 پیمانه (500 میلی‌لیتر)
* خامه صبحانه: 1/2 پیمانه (125 میلی‌لیتر)
* شکر: 1/2 پیمانه (100 گرم)
* تخم مرغ: 4 عدد
* وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

**طرز تهیه:**

1. **تهیه کارامل:**
* شکر و آب را در یک تابه کوچک بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
* اجازه دهید شکر به تدریج ذوب شود و رنگ آن طلایی کاراملی شود. **توجه:** به هیچ وجه شکر را هم نزنید، فقط تابه را کمی تکان دهید تا شکر به طور یکنواخت ذوب شود.
* وقتی رنگ کارامل به طلایی تیره رسید (مراقب باشید نسوزد)، آن را سریعاً از روی حرارت بردارید و داخل قالب‌های کرم کارامل (یا یک قالب بزرگ) بریزید.
* قالب‌ها را بچرخانید تا کارامل تمام سطح داخلی آنها را بپوشاند.

2. **تهیه کرم:**
* شیر و خامه را در یک قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شوند. لازم نیست بجوشند.
* در یک کاسه جداگانه، تخم مرغ‌ها و شکر را با همزن دستی بزنید تا کمی روشن و کرمی شوند.
* وانیل را اضافه کنید و مخلوط کنید.
* به آرامی مخلوط شیر و خامه گرم را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و همزمان به طور مداوم هم بزنید تا تخم مرغ‌ها نپزند.
* مخلوط کرم را از صافی رد کنید تا یکدست و صاف شود.

3. **پخت در فر:**
* فر را از قبل با دمای 160 درجه سانتیگراد (320 درجه فارنهایت) گرم کنید.
* مخلوط کرم را به آرامی داخل قالب‌هایی که کارامل ریخته‌اید بریزید.
* قالب‌ها را داخل یک ظرف بزرگتر (مانند سینی فر) بچینید.
* داخل سینی فر آب جوش بریزید تا حدود نصف ارتفاع قالب‌های کرم کارامل را بپوشاند (این کار به پخت یکنواخت و جلوگیری از ترک خوردن کرم کمک می‌کند). به این روش پخت "بن ماری" می‌گویند.
* سینی را داخل فر قرار دهید و به مدت 45-60 دقیقه (یا تا زمانی که کرم در لبه‌ها سفت شده باشد و وسط آن کمی لرزان باشد) بپزید.

4. **خنک کردن و سرو:**
* بعد از پخت، قالب‌ها را از فر خارج کنید و اجازه دهید
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )