- کیک فوری
- مرکز مقالات
- طرز تهیه شیرینی بدون شکر و رژیمی چیه
طرز تهیه شیرینی بدون شکر و رژیمی چیه
خلاصه
1404/05/05
تهیه شیرینی رژیمی و بدون شکر در ایران به دلیل تنوع مواد اولیه و ذائقههای مختلف، امکانپذیر است. در اینجا چند دستور پخت به همراه نکات مهم و جایگزینهای شکر ارائه میشود: **نکا
تهیه شیرینی رژیمی و بدون شکر در ایران به دلیل تنوع مواد اولیه و ذائقههای مختلف، امکانپذیر است. در اینجا چند دستور پخت به همراه نکات مهم و جایگزینهای شکر ارائه میشود:
**نکات مهم در تهیه شیرینی رژیمی:**
* **جایگزینی شکر:** به جای شکر از شیرینکنندههای طبیعی و مصنوعی استفاده کنید.
* **کاهش چربی:** از روغنهای سالم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل یا روغن کنجد به مقدار کم استفاده کنید. میتوانید بخشی از روغن را با پوره سیب یا ماست جایگزین کنید.
* **استفاده از آرد سبوسدار:** آرد سفید را با آرد سبوسدار، آرد جو دوسر یا آرد بادام جایگزین کنید تا فیبر بیشتری به شیرینی اضافه شود.
* **افزودن فیبر:** از میوهها، سبزیجات، مغزها و دانهها برای افزایش فیبر شیرینی استفاده کنید.
* **کنترل اندازه:** اندازه شیرینیها را کوچکتر در نظر بگیرید تا کالری کمتری مصرف شود.
**جایگزینهای شکر:**
* **شیرینکنندههای طبیعی:**
* **استویا:** یک شیرینکننده طبیعی بدون کالری که از گیاه استویا استخراج میشود.
* **اریتریتول:** یک الکل قندی با کالری بسیار کم.
* **عسل:** با اینکه کالری دارد، اما خواص مفیدی دارد و میتوانید به مقدار کم استفاده کنید.
* **شیره خرما یا انگور:** کالری بالایی دارند، اما نسبت به شکر تصفیه شده بهتر هستند و طعم خوبی به شیرینی میدهند.
* **شیره افرا:** مانند شیره خرما، کالری دارد اما طعم دلپذیری دارد.
* **شیرینکنندههای مصنوعی:**
* **آسپارتام:** بسیار شیرین است و مقدار کمی از آن کافی است.
* **سوکرالوز:** طعم خوبی دارد و در برابر حرارت مقاوم است.
* **ساخارین:** قدیمیترین شیرینکننده مصنوعی است.
**دستور پخت شیرینی رژیمی:**
**1. کوکی جو دوسر بدون شکر:**
* **مواد لازم:**
* جو دوسر پرک: 1 پیمانه
* آرد سبوسدار: ½ پیمانه
* موز رسیده و له شده: 1 عدد
* روغن نارگیل یا زیتون: 2 قاشق غذاخوری
* دارچین: ½ قاشق چایخوری
* وانیل: ¼ قاشق چایخوری
* استویا یا اریتریتول: به میزان دلخواه
* گردو خرد شده یا کشمش: ¼ پیمانه (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. در یک کاسه، جو دوسر، آرد، دارچین و وانیل را مخلوط کنید.
3. موز له شده، روغن و شیرینکننده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. گردو یا کشمش را اضافه کنید.
5. با قاشق از مواد برداشته و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بگذارید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**نکات مهم در تهیه شیرینی رژیمی:**
* **جایگزینی شکر:** به جای شکر از شیرینکنندههای طبیعی و مصنوعی استفاده کنید.
* **کاهش چربی:** از روغنهای سالم مانند روغن زیتون، روغن نارگیل یا روغن کنجد به مقدار کم استفاده کنید. میتوانید بخشی از روغن را با پوره سیب یا ماست جایگزین کنید.
* **استفاده از آرد سبوسدار:** آرد سفید را با آرد سبوسدار، آرد جو دوسر یا آرد بادام جایگزین کنید تا فیبر بیشتری به شیرینی اضافه شود.
* **افزودن فیبر:** از میوهها، سبزیجات، مغزها و دانهها برای افزایش فیبر شیرینی استفاده کنید.
* **کنترل اندازه:** اندازه شیرینیها را کوچکتر در نظر بگیرید تا کالری کمتری مصرف شود.
**جایگزینهای شکر:**
* **شیرینکنندههای طبیعی:**
* **استویا:** یک شیرینکننده طبیعی بدون کالری که از گیاه استویا استخراج میشود.
* **اریتریتول:** یک الکل قندی با کالری بسیار کم.
* **عسل:** با اینکه کالری دارد، اما خواص مفیدی دارد و میتوانید به مقدار کم استفاده کنید.
* **شیره خرما یا انگور:** کالری بالایی دارند، اما نسبت به شکر تصفیه شده بهتر هستند و طعم خوبی به شیرینی میدهند.
* **شیره افرا:** مانند شیره خرما، کالری دارد اما طعم دلپذیری دارد.
* **شیرینکنندههای مصنوعی:**
* **آسپارتام:** بسیار شیرین است و مقدار کمی از آن کافی است.
* **سوکرالوز:** طعم خوبی دارد و در برابر حرارت مقاوم است.
* **ساخارین:** قدیمیترین شیرینکننده مصنوعی است.
**دستور پخت شیرینی رژیمی:**
**1. کوکی جو دوسر بدون شکر:**
* **مواد لازم:**
* جو دوسر پرک: 1 پیمانه
* آرد سبوسدار: ½ پیمانه
* موز رسیده و له شده: 1 عدد
* روغن نارگیل یا زیتون: 2 قاشق غذاخوری
* دارچین: ½ قاشق چایخوری
* وانیل: ¼ قاشق چایخوری
* استویا یا اریتریتول: به میزان دلخواه
* گردو خرد شده یا کشمش: ¼ پیمانه (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
2. در یک کاسه، جو دوسر، آرد، دارچین و وانیل را مخلوط کنید.
3. موز له شده، روغن و شیرینکننده را اضافه کنید و خوب هم بزنید.
4. گردو یا کشمش را اضافه کنید.
5. با قاشق از مواد برداشته و روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشاندهاید، بگذارید.
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- چه زمانی کیک را از قالب جدا کنیم
- طرز تهیه دسر شکلاتی یخچالی ساده چیست
- چگونه میتوان شیرینی مادلین فرانسوی تهیه کرد
- چه عواملی باعث سنگین شدن بافت کیک میشه
- آیا میتوان کیک را بدون فر در قابلمه درست کرد
- چطور شیرینی گردویی ترد درست کنیم
- کیک اسفنجی چند دقیقه باید در فر باشه
- دستور تهیه دسر خردهشیشه رنگی چیه
- چرا کیک بعد از پخت تلخ میشه
- طرز تهیه کرپ فرانسوی با میوه چگونه است
- چطور شیرینی عید نوروز را در خانه تهیه کنیم