چطور شیرینی عید نوروز را در خانه تهیه کنیم

خلاصه
1404/04/19

تهیه شیرینی عید نوروز در خانه، یک سنت دوست‌داشتنی است و عطر و طعم خوش آن، حال و هوای عید را دلپذیرتر می‌کند. در ایران، شیرینی‌های متنوعی برای عید پخته می‌شوند که در اینجا طرز ت



تهیه شیرینی عید نوروز در خانه، یک سنت دوست‌داشتنی است و عطر و طعم خوش آن، حال و هوای عید را دلپذیرتر می‌کند. در ایران، شیرینی‌های متنوعی برای عید پخته می‌شوند که در اینجا طرز تهیه چند نمونه محبوب را به همراه نکات مهم برای داشتن شیرینی‌های خوشمزه و باکیفیت شرح می‌دهم:

**1. شیرینی نخودچی:**

* **مواد لازم:**
* آرد نخودچی: 250 گرم
* روغن جامد یا کره: 125 گرم (به دمای محیط رسیده)
* پودر قند: 125 گرم
* پودر هل: 1/2 قاشق چایخوری
* پودر پسته برای تزیین (اختیاری)

* **طرز تهیه:**
1. **آماده‌سازی مواد:** آرد نخودچی را الک کنید تا گلوله‌های احتمالی آن باز شود. روغن جامد یا کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود.
2. **مخلوط کردن مواد:** روغن نرم شده و پودر قند را با همزن برقی یا دستی بزنید تا کاملاً کرم رنگ و سبک شود.
3. **اضافه کردن آرد:** آرد نخودچی الک شده و پودر هل را به مخلوط روغن و شکر اضافه کنید و با دست یا قاشق به آرامی مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. توجه داشته باشید که خمیر نباید زیاد ورز داده شود.
4. **شکل دادن شیرینی:** خمیر را بین دو لایه نایلون به ضخامت نیم سانتی‌متر باز کنید و با قالب‌های دلخواه (مثل گل، قلب و...) قالب بزنید.
5. **تزیین:** شیرینی‌ها را در سینی فر بچینید و روی آن‌ها را با پودر پسته تزیین کنید.
6. **پخت:** سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 160 درجه سانتی‌گراد به مدت 15-20 دقیقه قرار دهید تا زیر شیرینی‌ها کمی طلایی شود.
7. **خنک شدن:** بعد از پخت، اجازه دهید شیرینی‌ها کاملاً خنک شوند، سپس آن‌ها را از سینی جدا کنید.

* **نکات مهم:**
* کیفیت آرد نخودچی در نتیجه نهایی بسیار مهم است. سعی کنید از آرد مرغوب و تازه استفاده کنید.
* اگر خمیر خیلی خشک بود، می‌توانید یک قاشق غذاخوری روغن مایع به آن اضافه کنید.
* دقت کنید که شیرینی نخودچی نباید زیاد در فر بماند، زیرا سفت می‌شود.

**2. شیرینی برنجی:**

* **مواد لازم:**
* آرد برنج: 250 گرم
* روغن جامد یا کره: 125 گرم (به دمای محیط رسیده)
* پودر قند: 125 گرم
* گلاب: 1-2 قاشق غذاخوری
* زعفران دم کرده غلیظ: 1 قاشق چایخوری
* تخم خرفه برای تزیین (اختیاری)

* **طرز تهیه:**
1. **آماده‌سازی مواد:** آرد برنج را الک کنید. روغن جامد یا کره را از قبل از یخچال خارج کنید تا نرم شود
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)