چطور می‌توان شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کرد

خلاصه
1404/03/18

تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در خانه نیاز به دقت و رعایت نکات کلیدی دارد، اما با کمی تمرین می‌توانید به نتیجه دلخواه برسید. در اینجا یک دستورالعمل جامع و نکات مهم برای تهیه شیری



تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه در خانه نیاز به دقت و رعایت نکات کلیدی دارد، اما با کمی تمرین می‌توانید به نتیجه دلخواه برسید. در اینجا یک دستورالعمل جامع و نکات مهم برای تهیه شیرینی دانمارکی در ایران ارائه می‌شود:

**مواد لازم:**

* **خمیر هزارلا:**
* آرد قنادی: 500 گرم
* آب سرد: 250 میلی‌لیتر
* نمک: 10 گرم
* شکر: 25 گرم
* کره سرد: 375 گرم (به صورت قالبی و سرد)

* **کرم پاتیسیر (کرم کاسترد):**
* شیر: 500 میلی‌لیتر
* زرده تخم مرغ: 4 عدد
* شکر: 100 گرم
* آرد ذرت: 40 گرم
* وانیل: 1/2 قاشق چایخوری

* **رومال:**
* زرده تخم مرغ: 1 عدد
* شیر یا خامه: 1 قاشق غذاخوری
* کمی وانیل (اختیاری)

* **تاپینگ (اختیاری):**
* مربا (زردآلو، توت فرنگی و...)
* شکلات آب شده
* خلال بادام یا پسته
* پودر قند

**مراحل تهیه:**

1. **تهیه خمیر هزارلا:**

* **مخلوط مواد خشک:** آرد، نمک و شکر را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
* **اضافه کردن آب:** آب سرد را به تدریج اضافه کنید و هم بزنید تا خمیر جمع شود. خمیر نباید زیاد ورز داده شود.
* **استراحت اولیه:** خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
* **آماده‌سازی کره:** کره سرد را به صورت ورقه‌های نازک بین دو کاغذ روغنی قرار دهید و با وردنه به شکل یک مربع مسطح درآورید. کره باید کاملاً سرد و سفت باشد.
* **پیچیدن کره در خمیر:** خمیر را روی سطح آردپاشی شده به شکل یک مربع بزرگتر از مربع کره باز کنید. مربع کره را در وسط خمیر قرار دهید و لبه‌های خمیر را روی کره برگردانید تا کاملاً پوشانده شود. لبه‌ها را به خوبی ببندید.
* **تا زدن و استراحت:** خمیر را به آرامی با وردنه باز کنید تا به شکل یک مستطیل بلند درآید. سپس خمیر را از یک طرف تا وسط تا بزنید و طرف دیگر را هم روی آن تا بزنید (تا زدن سه لایه). خمیر را در کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
* **تکرار مراحل تا زدن:** مراحل باز کردن، تا زدن و استراحت را 3 تا 4 بار تکرار کنید. هر بار خمیر را 90 درجه بچرخانید. استراحت بین هر مرحله بسیار مهم است تا کره سفت بماند و لایه‌ها به خوبی شکل بگیرند.
* **استراحت نهایی:** پس از آخرین مرحله تا زدن، خمیر را به مدت حداقل 2 ساعت یا تر
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)