- کیک فوری
- مرکز مقالات
- برای تهیه کیک پرتقالی به چه نکاتی باید توجه کرد
برای تهیه کیک پرتقالی به چه نکاتی باید توجه کرد
خلاصه
1404/03/07
برای تهیه کیک پرتقالی خوشمزه در ایران، با توجه به مواد اولیه و ذائقه ایرانی، نکات زیر را در نظر بگیرید: **1. انتخاب پرتقال مناسب:** * **نوع پرتقال:** بهترین انتخاب، پرتقال
برای تهیه کیک پرتقالی خوشمزه در ایران، با توجه به مواد اولیه و ذائقه ایرانی، نکات زیر را در نظر بگیرید:
**1. انتخاب پرتقال مناسب:**
* **نوع پرتقال:** بهترین انتخاب، پرتقالهای آبدار و شیرین مانند پرتقال تامسون یا پرتقال والنسیا است. پرتقالهای ترش ممکن است طعم کیک را تحت تاثیر قرار دهند.
* **تازگی:** از پرتقالهای تازه و آبدار استفاده کنید. پرتقالهای کهنه یا پلاسیده، طعم و عطر خوبی به کیک نمیدهند.
* **پوست پرتقال:** پوست پرتقال باید صاف، براق و بدون لک باشد. از پرتقالهایی که پوست نازکتری دارند استفاده کنید، زیرا اسانس بیشتری در پوست آنها وجود دارد.
* **تهیه پوست پرتقال رنده شده:** فقط قسمت رنگی پوست پرتقال را رنده کنید و از رنده کردن قسمت سفید زیر پوست (پیت) خودداری کنید، زیرا باعث تلخی کیک میشود.
**2. مواد اولیه و جایگزینها:**
* **آرد:** از آرد سفید قنادی استفاده کنید. اگر آرد قنادی در دسترس نبود، میتوانید از آرد سفید نول استفاده کنید، اما حتماً آن را الک کنید تا بافت کیک سبکتر شود.
* **شکر:** از شکر دانه ریز استفاده کنید تا به راحتی در مواد حل شود.
* **تخم مرغ:** تخم مرغها را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. این کار باعث میشود تخم مرغها بهتر پف کنند و بافت کیک سبکتر شود.
* **روغن:** میتوانید از روغن مایع گیاهی (مانند روغن آفتابگردان یا روغن کانولا) یا روغن جامد آب شده استفاده کنید. روغن مایع باعث نرمتر شدن کیک میشود، اما روغن جامد باعث میشود کیک کمی منسجمتر شود.
* **ماست یا شیر:** استفاده از ماست یا شیر در کیک پرتقالی، باعث نرمتر شدن و مرطوب شدن بافت کیک میشود. میتوانید از ماست چکیده یا ماست معمولی استفاده کنید.
* **وانیل:** برای از بین بردن بوی تخم مرغ و افزودن عطر و طعم مطبوع، از وانیل استفاده کنید. میتوانید از وانیل پودری یا وانیل مایع استفاده کنید.
* **بکینگ پودر:** بکینگ پودر باعث پف کردن کیک میشود. حتماً از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
* **آب پرتقال:** از آب پرتقال طبیعی و تازه استفاده کنید. میتوانید آب پرتقال را با دست یا با استفاده از آبمیوهگیری بگیرید.
**3. مراحل تهیه کیک:**
* **هم زدن تخم مرغ و شکر:** تخم مرغ و شکر را به خوبی با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. این کار باعث میشود کیک به خوبی پف کند.
* **اضافه کردن روغن و آب پرتقال:** روغن و آب پرتقال را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
* **اضافه کردن آرد و بکینگ پودر:** آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به تدریج به مخلوط مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به آرامی هم بزنید تا
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**1. انتخاب پرتقال مناسب:**
* **نوع پرتقال:** بهترین انتخاب، پرتقالهای آبدار و شیرین مانند پرتقال تامسون یا پرتقال والنسیا است. پرتقالهای ترش ممکن است طعم کیک را تحت تاثیر قرار دهند.
* **تازگی:** از پرتقالهای تازه و آبدار استفاده کنید. پرتقالهای کهنه یا پلاسیده، طعم و عطر خوبی به کیک نمیدهند.
* **پوست پرتقال:** پوست پرتقال باید صاف، براق و بدون لک باشد. از پرتقالهایی که پوست نازکتری دارند استفاده کنید، زیرا اسانس بیشتری در پوست آنها وجود دارد.
* **تهیه پوست پرتقال رنده شده:** فقط قسمت رنگی پوست پرتقال را رنده کنید و از رنده کردن قسمت سفید زیر پوست (پیت) خودداری کنید، زیرا باعث تلخی کیک میشود.
**2. مواد اولیه و جایگزینها:**
* **آرد:** از آرد سفید قنادی استفاده کنید. اگر آرد قنادی در دسترس نبود، میتوانید از آرد سفید نول استفاده کنید، اما حتماً آن را الک کنید تا بافت کیک سبکتر شود.
* **شکر:** از شکر دانه ریز استفاده کنید تا به راحتی در مواد حل شود.
* **تخم مرغ:** تخم مرغها را نیم ساعت قبل از استفاده از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. این کار باعث میشود تخم مرغها بهتر پف کنند و بافت کیک سبکتر شود.
* **روغن:** میتوانید از روغن مایع گیاهی (مانند روغن آفتابگردان یا روغن کانولا) یا روغن جامد آب شده استفاده کنید. روغن مایع باعث نرمتر شدن کیک میشود، اما روغن جامد باعث میشود کیک کمی منسجمتر شود.
* **ماست یا شیر:** استفاده از ماست یا شیر در کیک پرتقالی، باعث نرمتر شدن و مرطوب شدن بافت کیک میشود. میتوانید از ماست چکیده یا ماست معمولی استفاده کنید.
* **وانیل:** برای از بین بردن بوی تخم مرغ و افزودن عطر و طعم مطبوع، از وانیل استفاده کنید. میتوانید از وانیل پودری یا وانیل مایع استفاده کنید.
* **بکینگ پودر:** بکینگ پودر باعث پف کردن کیک میشود. حتماً از بکینگ پودر تازه استفاده کنید.
* **آب پرتقال:** از آب پرتقال طبیعی و تازه استفاده کنید. میتوانید آب پرتقال را با دست یا با استفاده از آبمیوهگیری بگیرید.
**3. مراحل تهیه کیک:**
* **هم زدن تخم مرغ و شکر:** تخم مرغ و شکر را به خوبی با همزن بزنید تا کرم رنگ و کشدار شوند. این کار باعث میشود کیک به خوبی پف کند.
* **اضافه کردن روغن و آب پرتقال:** روغن و آب پرتقال را به آرامی به مخلوط تخم مرغ و شکر اضافه کنید و هم بزنید تا مواد یکدست شوند.
* **اضافه کردن آرد و بکینگ پودر:** آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و الک کنید. سپس به تدریج به مخلوط مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق به آرامی هم بزنید تا
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- دستور تهیه دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ چیست
- چرا روی کیکم ترک میخوره و ظاهرش خراب میشه
- روش تهیه خامه فرمگرفته مناسب تزیین کیک چگونه است
- طرز تهیه کیک یزدی با طعم سنتی چیست
- چگونه میتوان کیک براونی شکلاتی درست کرد
- دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی چیه
- برای تهیه کیک ردولوت چه رنگ خوراکی مناسبتر است
- چرا کیکم وسطش فرو میره و خراب میشه
- طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل چگونه است
- چگونه میتوان شیرینی زبان را در خانه پخت
- برای پف کردن بهتر کیک از چه موادی استفاده کنیم