طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل چگونه است

خلاصه
1404/02/28

## طرز تهیه پاناکوتا وانیلی به سبک ایرانی پاناکوتا یک دسر ایتالیایی ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این دستورالعمل به شما کمک می کند تا یک پاناکو



## طرز تهیه پاناکوتا وانیلی به سبک ایرانی

پاناکوتا یک دسر ایتالیایی ساده و خوشمزه است که به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد. این دستورالعمل به شما کمک می کند تا یک پاناکوتای وانیلی خوش طعم و لطیف به سبک ایرانی تهیه کنید:

**مواد لازم:**

* **خامه صبحانه:** 500 میلی لیتر (2 پاکت)
* **شیر:** 125 میلی لیتر (نصف پیمانه)
* **شکر:** 75 گرم (حدود 1/3 پیمانه) - بسته به ذائقه خود می توانید مقدار شکر را تنظیم کنید.
* **پودر ژلاتین:** 7 گرم (معادل 1 قاشق غذاخوری)
* **آب سرد:** 3 قاشق غذاخوری
* **عصاره وانیل:** 1 قاشق چایخوری (یا یک عدد غلاف وانیل)
* **گلاب:** 1 قاشق غذاخوری (اختیاری، برای عطر و طعم ایرانی)
* **زعفران دم کرده غلیظ:** 1 قاشق چایخوری (اختیاری، برای رنگ و عطر ایرانی)
* **تزیین:** میوه های تازه، سس شکلات، پودر پسته، گل محمدی خشک (به دلخواه)

**طرز تهیه:**

1. **آماده سازی ژلاتین:** پودر ژلاتین را در آب سرد بریزید و هم بزنید. اجازه دهید حدود 5-10 دقیقه بماند تا ژلاتین اسفنجی شود (اصطلاحا "شکوفه بزند").

2. **گرم کردن خامه و شیر:** خامه صبحانه و شیر را در یک قابلمه کوچک بریزید. شکر را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. مرتباً هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط خامه و شیر گرم شود. دقت کنید که مخلوط نجوشد.
* اگر از غلاف وانیل استفاده می کنید، آن را از وسط نصف کنید و دانه های داخل آن را با چاقو خارج کرده و به مخلوط خامه و شیر اضافه کنید. خود غلاف را نیز داخل قابلمه بیندازید تا عطر بیشتری به پاناکوتا بدهد. در پایان کار غلاف را خارج کنید.

3. **افزودن ژلاتین:** وقتی مخلوط خامه و شیر گرم شد، ژلاتین اسفنجی شده را اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین کاملاً حل شود.

4. **افزودن عطر و طعم دهنده ها:** قابلمه را از روی حرارت بردارید. عصاره وانیل، گلاب (در صورت استفاده) و زعفران دم کرده (در صورت استفاده) را اضافه کنید و هم بزنید.

5. **صاف کردن مخلوط:** برای داشتن پاناکوتای صاف و یکدست، مخلوط را از یک صافی رد کنید. این کار باعث می شود اگر ژلاتین به خوبی حل نشده باشد یا تکه های جامد دیگری در مخلوط وجود داشته باشد، جدا شوند.

6. **ریختن در قالب:** مخلوط پاناکوتا را در قالب های سرو مورد نظر بریزید. می توانید از قالب های سیلیکونی، شیشه ای یا فلزی استفاده کنید. اگر از قالب فلزی استفاده می کنید، قبل از ریختن پاناکوتا، داخل آن را کمی چرب کنید.

7. **سرد کردن:** قالب ها را به مدت حداقل 4 ساعت یا ترجی
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)