- کیک فوری
- مرکز مقالات
- دستور تهیه دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ چیست
دستور تهیه دسر تیرامیسو بدون تخم مرغ چیست
خلاصه
1404/03/06
تیرامیسو یکی از محبوبترین دسرهای ایتالیایی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. در اینجا یک دستور تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ با مواد اولیه در دسترس در ایران را برایتان مین
تیرامیسو یکی از محبوبترین دسرهای ایتالیایی است که در ایران هم طرفداران زیادی دارد. در اینجا یک دستور تهیه تیرامیسو بدون تخم مرغ با مواد اولیه در دسترس در ایران را برایتان مینویسم:
**مواد لازم:**
* بیسکویت لیدی فینگر (بیسکویت پتی بور هم میشه استفاده کرد ولی لیدی فینگر اصیل تره): حدود 30 عدد (بسته به اندازه ظرفتون)
* پنیر ماسکارپونه: 500 گرم (اگر ماسکارپونه پیدا نکردید، میتونید از ترکیب پنیر خامهای ویلی یا کاله با خامه صبحانه استفاده کنید. مثلا 300 گرم پنیر خامهای + 200 گرم خامه صبحانه)
* خامه قنادی: 250 گرم (برای فرم دادن)
* شکر: 100 گرم (بسته به ذائقه خودتون کم و زیادش کنید)
* قهوه دم کرده غلیظ و خنک شده: 1 پیمانه (حدود 240 میلی لیتر)
* پودر کاکائو: به مقدار لازم برای تزیین
* وانیل: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)
* پودر نسکافه (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری (میتونید داخل قهوه حل کنید)
**طرز تهیه:**
1. **آمادهسازی قهوه:** قهوه را دم کنید و بگذارید کاملا خنک شود. اگر دوست دارید، پودر نسکافه را در قهوه حل کنید.
2. **آمادهسازی کرم:**
* خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سبک شود. دقت کنید بیش از حد هم نزنید که کره نشود.
* در یک کاسه جداگانه، پنیر ماسکارپونه (یا مخلوط پنیر خامهای و خامه صبحانه) و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شوند. وانیل را اضافه کنید.
* خامه فرم گرفته را به آرامی به مخلوط پنیر اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
3. **لایه بندی:**
* بیسکویتهای لیدی فینگر (یا پتی بور) را خیلی سریع (فقط در حد یک ثانیه) در قهوه خنک شده بزنید و بلافاصله خارج کنید. نباید بیسکویتها خیلی خیس شوند وگرنه دسر شما شل خواهد شد.
* بیسکویتهای آغشته به قهوه را در کف ظرف سرو بچینید تا یک لایه کامل را بپوشانند.
* یک لایه از کرم را روی بیسکویتها پخش کنید.
* این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. معمولا دو لایه بیسکویت و دو لایه کرم کافی است. لایه آخر باید کرم باشد.
4. **تزیین و استراحت:**
* روی لایه آخر کرم، پودر کاکائو الک کنید.
* ظرف تیرامیسو را حداقل 4 ساعت (و ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا خنک شود و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
**نکات مهم:**
* **کیفیت مواد اولیه:** استفاده از مواد اولیه با کیفیت، تاثیر زیادی در طعم ن
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* بیسکویت لیدی فینگر (بیسکویت پتی بور هم میشه استفاده کرد ولی لیدی فینگر اصیل تره): حدود 30 عدد (بسته به اندازه ظرفتون)
* پنیر ماسکارپونه: 500 گرم (اگر ماسکارپونه پیدا نکردید، میتونید از ترکیب پنیر خامهای ویلی یا کاله با خامه صبحانه استفاده کنید. مثلا 300 گرم پنیر خامهای + 200 گرم خامه صبحانه)
* خامه قنادی: 250 گرم (برای فرم دادن)
* شکر: 100 گرم (بسته به ذائقه خودتون کم و زیادش کنید)
* قهوه دم کرده غلیظ و خنک شده: 1 پیمانه (حدود 240 میلی لیتر)
* پودر کاکائو: به مقدار لازم برای تزیین
* وانیل: 1/2 قاشق چایخوری (اختیاری)
* پودر نسکافه (اختیاری): 1 قاشق غذاخوری (میتونید داخل قهوه حل کنید)
**طرز تهیه:**
1. **آمادهسازی قهوه:** قهوه را دم کنید و بگذارید کاملا خنک شود. اگر دوست دارید، پودر نسکافه را در قهوه حل کنید.
2. **آمادهسازی کرم:**
* خامه قنادی را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد و سبک شود. دقت کنید بیش از حد هم نزنید که کره نشود.
* در یک کاسه جداگانه، پنیر ماسکارپونه (یا مخلوط پنیر خامهای و خامه صبحانه) و شکر را با همزن بزنید تا یکدست شوند. وانیل را اضافه کنید.
* خامه فرم گرفته را به آرامی به مخلوط پنیر اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا کرم یکدست شود.
3. **لایه بندی:**
* بیسکویتهای لیدی فینگر (یا پتی بور) را خیلی سریع (فقط در حد یک ثانیه) در قهوه خنک شده بزنید و بلافاصله خارج کنید. نباید بیسکویتها خیلی خیس شوند وگرنه دسر شما شل خواهد شد.
* بیسکویتهای آغشته به قهوه را در کف ظرف سرو بچینید تا یک لایه کامل را بپوشانند.
* یک لایه از کرم را روی بیسکویتها پخش کنید.
* این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شوند. معمولا دو لایه بیسکویت و دو لایه کرم کافی است. لایه آخر باید کرم باشد.
4. **تزیین و استراحت:**
* روی لایه آخر کرم، پودر کاکائو الک کنید.
* ظرف تیرامیسو را حداقل 4 ساعت (و ترجیحا یک شب) در یخچال قرار دهید تا دسر کاملا خنک شود و طعمها به خوبی با هم ترکیب شوند.
**نکات مهم:**
* **کیفیت مواد اولیه:** استفاده از مواد اولیه با کیفیت، تاثیر زیادی در طعم ن
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- چرا روی کیکم ترک میخوره و ظاهرش خراب میشه
- روش تهیه خامه فرمگرفته مناسب تزیین کیک چگونه است
- طرز تهیه کیک یزدی با طعم سنتی چیست
- چگونه میتوان کیک براونی شکلاتی درست کرد
- دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی چیه
- برای تهیه کیک ردولوت چه رنگ خوراکی مناسبتر است
- چرا کیکم وسطش فرو میره و خراب میشه
- طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل چگونه است
- چگونه میتوان شیرینی زبان را در خانه پخت
- برای پف کردن بهتر کیک از چه موادی استفاده کنیم
- طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیینات ساده چیست