- کیک فوری
- مرکز مقالات
- چگونه میتوان کیک براونی شکلاتی درست کرد
چگونه میتوان کیک براونی شکلاتی درست کرد
خلاصه
1404/03/02
تهیه کیک براونی شکلاتی در ایران بسیار آسان است و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس هستند. در اینجا یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای تهیه براونی شکلاتی به سبک ایرانی ارائه میدهم:
تهیه کیک براونی شکلاتی در ایران بسیار آسان است و مواد اولیه آن به راحتی در دسترس هستند. در اینجا یک دستور پخت ساده و خوشمزه برای تهیه براونی شکلاتی به سبک ایرانی ارائه میدهم:
**مواد لازم:**
* تخم مرغ: 2 عدد
* شکر: 1 پیمانه (حدود 200 گرم)
* آرد: ¾ پیمانه (حدود 90 گرم)
* پودر کاکائو: ½ پیمانه (حدود 45 گرم)
* کره: ½ پیمانه (حدود 115 گرم)
* شکلات تلخ یا نیمه تلخ: 100 گرم
* وانیل: ½ قاشق چایخوری
* نمک: ¼ قاشق چایخوری
* گردو خرد شده (اختیاری): به مقدار دلخواه
**طرز تهیه:**
1. **آمادهسازی:**
* فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
* یک قالب مربعی یا مستطیلی (حدود 20x20 سانتیمتر) را با کاغذ روغنی بپوشانید. این کار باعث میشود براونی به راحتی از قالب جدا شود.
2. **ذوب کردن شکلات و کره:**
* کره و شکلات را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم یا به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید. دقت کنید که شکلات نسوزد.
* بعد از ذوب شدن، اجازه دهید کمی خنک شود.
3. **مخلوط کردن مواد:**
* تخم مرغها و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و حجیم حاصل شود.
* وانیل و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
* مخلوط شکلات و کره ذوب شده را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
4. **اضافه کردن مواد خشک:**
* آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا گلولههای آرد از بین بروند.
* به تدریج مخلوط آرد و پودر کاکائو را به مخلوط مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن براونی میشود.
5. **اضافه کردن گردو (اختیاری):**
* اگر تمایل دارید، گردو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
6. **پخت:**
* مایه براونی را در قالب آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
* قالب را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 20-25 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان را در مرکز براونی فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، براونی آماده است. اگر کمی مرطوب بود، چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
7. **خنک کردن و برش:**
* بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید براونی
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* تخم مرغ: 2 عدد
* شکر: 1 پیمانه (حدود 200 گرم)
* آرد: ¾ پیمانه (حدود 90 گرم)
* پودر کاکائو: ½ پیمانه (حدود 45 گرم)
* کره: ½ پیمانه (حدود 115 گرم)
* شکلات تلخ یا نیمه تلخ: 100 گرم
* وانیل: ½ قاشق چایخوری
* نمک: ¼ قاشق چایخوری
* گردو خرد شده (اختیاری): به مقدار دلخواه
**طرز تهیه:**
1. **آمادهسازی:**
* فر را از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) روشن کنید تا گرم شود.
* یک قالب مربعی یا مستطیلی (حدود 20x20 سانتیمتر) را با کاغذ روغنی بپوشانید. این کار باعث میشود براونی به راحتی از قالب جدا شود.
2. **ذوب کردن شکلات و کره:**
* کره و شکلات را در یک ظرف مناسب بریزید و روی حرارت ملایم یا به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید. دقت کنید که شکلات نسوزد.
* بعد از ذوب شدن، اجازه دهید کمی خنک شود.
3. **مخلوط کردن مواد:**
* تخم مرغها و شکر را در یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن برقی یا دستی به خوبی هم بزنید تا مخلوطی کرم رنگ و حجیم حاصل شود.
* وانیل و نمک را اضافه کنید و مخلوط کنید.
* مخلوط شکلات و کره ذوب شده را به تدریج به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.
4. **اضافه کردن مواد خشک:**
* آرد و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا گلولههای آرد از بین بروند.
* به تدریج مخلوط آرد و پودر کاکائو را به مخلوط مایع اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا فقط مواد با هم ترکیب شوند. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید، زیرا باعث سفت شدن براونی میشود.
5. **اضافه کردن گردو (اختیاری):**
* اگر تمایل دارید، گردو خرد شده را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید.
6. **پخت:**
* مایه براونی را در قالب آماده شده بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
* قالب را در فر از پیش گرم شده قرار دهید و به مدت 20-25 دقیقه بپزید. برای اطمینان از پخت کامل، یک خلال دندان را در مرکز براونی فرو کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، براونی آماده است. اگر کمی مرطوب بود، چند دقیقه دیگر به پخت ادامه دهید.
7. **خنک کردن و برش:**
* بعد از پخت، قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید براونی
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی چیه
- برای تهیه کیک ردولوت چه رنگ خوراکی مناسبتر است
- چرا کیکم وسطش فرو میره و خراب میشه
- طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل چگونه است
- چگونه میتوان شیرینی زبان را در خانه پخت
- برای پف کردن بهتر کیک از چه موادی استفاده کنیم
- طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیینات ساده چیست
- چگونه میتوان یک دسر سریع و بدون فر آماده کرد
- طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم چگونه است
- طرز تهیه کیک کرامبل سیب
- طرز تهیه کیک خرما و گردو