- کیک فوری
- مرکز مقالات
- روش تهیه خامه فرمگرفته مناسب تزیین کیک چگونه است
روش تهیه خامه فرمگرفته مناسب تزیین کیک چگونه است
خلاصه
1404/03/04
تهیه خامه فرمگرفته مناسب تزیین کیک در ایران، فوت و فنهایی دارد که با رعایت آنها میتوانید خامهای با بافت عالی و ماندگار داشته باشید. در اینجا یک روش جامع و проверенный به ه
تهیه خامه فرمگرفته مناسب تزیین کیک در ایران، فوت و فنهایی دارد که با رعایت آنها میتوانید خامهای با بافت عالی و ماندگار داشته باشید. در اینجا یک روش جامع و проверенный به همراه نکات مهم ارائه میشود:
**مواد لازم:**
* **خامه قنادی:** حتماً از خامه قنادی مخصوص فرمگیری استفاده کنید. این نوع خامه چربی بالاتری دارد و برای فرمگیری مناسبتر است. برندهای مختلفی در ایران وجود دارند، مانند کاله، کولاک، و میهن.
* **پودر قند (اختیاری):** به میزان دلخواه برای شیرین کردن خامه. معمولاً به ازای هر 500 گرم خامه، 2 تا 4 قاشق غذاخوری پودر قند کافی است.
* **وانیل (اختیاری):** برای عطر و طعم بهتر.
* **رنگ خوراکی ژلهای (اختیاری):** برای رنگی کردن خامه.
**مراحل تهیه:**
1. **آمادهسازی خامه:**
* خامه قنادی را حداقل 12 ساعت قبل از استفاده در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند. این کار به فرمگیری بهتر خامه کمک میکند.
* قبل از شروع کار، خامه را از فریزر خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا کمی نرم شود، اما همچنان سرد و یخزده باشد. نباید کاملاً آب شود.
2. **آمادهسازی وسایل:**
* کاسه استیل یا شیشهای و پرههای همزن (ترجیحاً برقی) را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. این کار به فرمگیری بهتر خامه کمک میکند.
3. **شروع همزدن:**
* خامه نیمهیخزده را در کاسه خنک بریزید.
* با دور کند همزن شروع به همزدن کنید. هدف این است که خامه کمی باز شود و یکدست شود.
* پودر قند (اگر استفاده میکنید) و وانیل را اضافه کنید.
4. **افزایش سرعت همزن:**
* به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و به دور متوسط برسانید.
* به همزدن ادامه دهید تا خامه شروع به فرمگرفتن کند. در این مرحله، خامه کمی غلیظتر میشود و جای پرههای همزن روی آن باقی میماند.
5. **مرحله نهایی:**
* وقتی خامه به غلظت مناسب رسید (یعنی وقتی کاسه را برمیگردانید، خامه از آن نریزد و قلههای نرمی روی آن تشکیل شود)، همزدن را متوقف کنید.
* **مهم:** از همزدن بیش از حد خودداری کنید، زیرا خامه ممکن است بریده شود و کره تولید شود.
6. **اضافه کردن رنگ (اختیاری):**
* اگر میخواهید خامه را رنگی کنید، در این مرحله رنگ خوراکی ژلهای را به آرامی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا رنگ یکدست شود.
7. **استفاده و نگهداری:**
* خامه فرمگرفته را بلافاصله برای تزیین کیک استفاده کنید.
* اگر میخواهید خامه را برای مدت کوتاهی نگهداری کنید، آن را
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* **خامه قنادی:** حتماً از خامه قنادی مخصوص فرمگیری استفاده کنید. این نوع خامه چربی بالاتری دارد و برای فرمگیری مناسبتر است. برندهای مختلفی در ایران وجود دارند، مانند کاله، کولاک، و میهن.
* **پودر قند (اختیاری):** به میزان دلخواه برای شیرین کردن خامه. معمولاً به ازای هر 500 گرم خامه، 2 تا 4 قاشق غذاخوری پودر قند کافی است.
* **وانیل (اختیاری):** برای عطر و طعم بهتر.
* **رنگ خوراکی ژلهای (اختیاری):** برای رنگی کردن خامه.
**مراحل تهیه:**
1. **آمادهسازی خامه:**
* خامه قنادی را حداقل 12 ساعت قبل از استفاده در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند. این کار به فرمگیری بهتر خامه کمک میکند.
* قبل از شروع کار، خامه را از فریزر خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا کمی نرم شود، اما همچنان سرد و یخزده باشد. نباید کاملاً آب شود.
2. **آمادهسازی وسایل:**
* کاسه استیل یا شیشهای و پرههای همزن (ترجیحاً برقی) را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. این کار به فرمگیری بهتر خامه کمک میکند.
3. **شروع همزدن:**
* خامه نیمهیخزده را در کاسه خنک بریزید.
* با دور کند همزن شروع به همزدن کنید. هدف این است که خامه کمی باز شود و یکدست شود.
* پودر قند (اگر استفاده میکنید) و وانیل را اضافه کنید.
4. **افزایش سرعت همزن:**
* به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و به دور متوسط برسانید.
* به همزدن ادامه دهید تا خامه شروع به فرمگرفتن کند. در این مرحله، خامه کمی غلیظتر میشود و جای پرههای همزن روی آن باقی میماند.
5. **مرحله نهایی:**
* وقتی خامه به غلظت مناسب رسید (یعنی وقتی کاسه را برمیگردانید، خامه از آن نریزد و قلههای نرمی روی آن تشکیل شود)، همزدن را متوقف کنید.
* **مهم:** از همزدن بیش از حد خودداری کنید، زیرا خامه ممکن است بریده شود و کره تولید شود.
6. **اضافه کردن رنگ (اختیاری):**
* اگر میخواهید خامه را رنگی کنید، در این مرحله رنگ خوراکی ژلهای را به آرامی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا رنگ یکدست شود.
7. **استفاده و نگهداری:**
* خامه فرمگرفته را بلافاصله برای تزیین کیک استفاده کنید.
* اگر میخواهید خامه را برای مدت کوتاهی نگهداری کنید، آن را
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- طرز تهیه کیک یزدی با طعم سنتی چیست
- چگونه میتوان کیک براونی شکلاتی درست کرد
- دستور تهیه شیرینی کشمشی خانگی چیه
- برای تهیه کیک ردولوت چه رنگ خوراکی مناسبتر است
- چرا کیکم وسطش فرو میره و خراب میشه
- طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل چگونه است
- چگونه میتوان شیرینی زبان را در خانه پخت
- برای پف کردن بهتر کیک از چه موادی استفاده کنیم
- طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیینات ساده چیست
- چگونه میتوان یک دسر سریع و بدون فر آماده کرد
- طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم چگونه است