روش تهیه خامه فرم‌گرفته مناسب تزیین کیک چگونه است

خلاصه
1404/03/04

تهیه خامه فرم‌گرفته مناسب تزیین کیک در ایران، فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید خامه‌ای با بافت عالی و ماندگار داشته باشید. در اینجا یک روش جامع و проверенный به ه



تهیه خامه فرم‌گرفته مناسب تزیین کیک در ایران، فوت و فن‌هایی دارد که با رعایت آن‌ها می‌توانید خامه‌ای با بافت عالی و ماندگار داشته باشید. در اینجا یک روش جامع و проверенный به همراه نکات مهم ارائه می‌شود:

**مواد لازم:**

* **خامه قنادی:** حتماً از خامه قنادی مخصوص فرم‌گیری استفاده کنید. این نوع خامه چربی بالاتری دارد و برای فرم‌گیری مناسب‌تر است. برندهای مختلفی در ایران وجود دارند، مانند کاله، کولاک، و میهن.
* **پودر قند (اختیاری):** به میزان دلخواه برای شیرین کردن خامه. معمولاً به ازای هر 500 گرم خامه، 2 تا 4 قاشق غذاخوری پودر قند کافی است.
* **وانیل (اختیاری):** برای عطر و طعم بهتر.
* **رنگ خوراکی ژله‌ای (اختیاری):** برای رنگی کردن خامه.

**مراحل تهیه:**

1. **آماده‌سازی خامه:**
* خامه قنادی را حداقل 12 ساعت قبل از استفاده در فریزر قرار دهید تا کاملاً یخ بزند. این کار به فرم‌گیری بهتر خامه کمک می‌کند.
* قبل از شروع کار، خامه را از فریزر خارج کنید و در یخچال قرار دهید تا کمی نرم شود، اما همچنان سرد و یخ‌زده باشد. نباید کاملاً آب شود.
2. **آماده‌سازی وسایل:**
* کاسه استیل یا شیشه‌ای و پره‌های همزن (ترجیحاً برقی) را به مدت 15 تا 20 دقیقه در فریزر قرار دهید تا کاملاً خنک شوند. این کار به فرم‌گیری بهتر خامه کمک می‌کند.
3. **شروع هم‌زدن:**
* خامه نیمه‌یخ‌زده را در کاسه خنک بریزید.
* با دور کند همزن شروع به هم‌زدن کنید. هدف این است که خامه کمی باز شود و یکدست شود.
* پودر قند (اگر استفاده می‌کنید) و وانیل را اضافه کنید.
4. **افزایش سرعت همزن:**
* به تدریج سرعت همزن را افزایش دهید و به دور متوسط برسانید.
* به هم‌زدن ادامه دهید تا خامه شروع به فرم‌گرفتن کند. در این مرحله، خامه کمی غلیظ‌تر می‌شود و جای پره‌های همزن روی آن باقی می‌ماند.
5. **مرحله نهایی:**
* وقتی خامه به غلظت مناسب رسید (یعنی وقتی کاسه را برمی‌گردانید، خامه از آن نریزد و قله‌های نرمی روی آن تشکیل شود)، هم‌زدن را متوقف کنید.
* **مهم:** از هم‌زدن بیش از حد خودداری کنید، زیرا خامه ممکن است بریده شود و کره تولید شود.
6. **اضافه کردن رنگ (اختیاری):**
* اگر می‌خواهید خامه را رنگی کنید، در این مرحله رنگ خوراکی ژله‌ای را به آرامی اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید تا رنگ یکدست شود.
7. **استفاده و نگهداری:**
* خامه فرم‌گرفته را بلافاصله برای تزیین کیک استفاده کنید.
* اگر می‌خواهید خامه را برای مدت کوتاهی نگهداری کنید، آن را
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )
09231151831 (اردبیل )
09194340658 (تهران)
09194340657 (تهران)
09197060914 (تهران)
09126215535 (تهران)