چطور دسر پسته‌ای مجلسی درست کنیم

خلاصه
1404/07/28

برای درست کردن دسر پسته‌ای مجلسی در ایران، دستورهای متنوعی وجود دارد که می‌توانید بر اساس سلیقه و مواد اولیه در دسترس، یکی را انتخاب کنید. در اینجا چند پیشنهاد به همراه نکات مه



برای درست کردن دسر پسته‌ای مجلسی در ایران، دستورهای متنوعی وجود دارد که می‌توانید بر اساس سلیقه و مواد اولیه در دسترس، یکی را انتخاب کنید. در اینجا چند پیشنهاد به همراه نکات مهم برای تهیه یک دسر پسته‌ای خوشمزه و مجلسی ارائه می‌دهم:

**1. موس پسته:**

* **مواد لازم:**
* پسته خام: 200 گرم
* شیر: 1 پیمانه
* خامه صبحانه: 200 گرم
* شکر: 1/2 پیمانه (قابل تنظیم بر اساس ذائقه)
* پودر ژلاتین: 2 قاشق غذاخوری
* آب سرد: 1/4 پیمانه
* گلاب: 1 قاشق غذاخوری (اختیاری)
* خلال پسته برای تزیین

* **طرز تهیه:**
1. پسته ها را کمی خیس کنید و پوست نازک آنها را جدا کنید. سپس پسته ها را با شیر در مخلوط کن یا غذاساز خوب پوره کنید تا یکدست شود.
2. پودر ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بگذارید اسفنجی شود. سپس آن را روی حرارت غیر مستقیم (بن ماری) یا در مایکروویو ذوب کنید.
3. پوره پسته و شیر را در یک قابلمه بریزید و شکر را اضافه کنید. روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر حل شود و مخلوط کمی گرم شود (نجوشد).
4. ژلاتین ذوب شده را به مخلوط پسته اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست شود.
5. قابلمه را از روی حرارت بردارید و خامه صبحانه و گلاب (در صورت استفاده) را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.
6. موس را در قالب یا ظرف های تک نفره بریزید و حداقل 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا کاملا ببندد.
7. قبل از سرو، موس را با خلال پسته تزیین کنید.

* **نکات مهم:**
* برای داشتن رنگ سبز زیباتر، می‌توانید از چند قطره رنگ خوراکی سبز مجاز استفاده کنید.
* برای طعم بهتر، از پسته مرغوب و تازه استفاده کنید.
* میزان شکر را بر اساس ذائقه خود تنظیم کنید.
* برای جلوگیری از ایجاد حباب در موس، بعد از اضافه کردن خامه، مخلوط را زیاد هم نزنید.
* برای جدا کردن راحت تر موس از قالب، می‌توانید قالب را کمی چرب کنید یا از قالب های سیلیکونی استفاده کنید.

**2. باقلوا پسته ای:**

* **مواد لازم:**
* خمیر یوفکا (باقلوا): به میزان لازم
* پسته آسیاب شده: 300 گرم
* گردو آسیاب شده: 100 گرم (اختیاری)
* شکر: 1/2 پیمانه
* هل آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
* کره ذوب شده: 200 گرم

**مواد لازم برای شربت:**
* شکر: 2 پیمانه
* آب: 1 پیمانه
* گلاب: 1/4 پیمانه
* آبلیمو:
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران
کیک و شیرینی فروشی
خانه کیک مهتاب
کرج
کیک و شیرینی فروشی
vanily_house
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شیرینی خانگی
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )
09361885645 (اردبیل )