- کیک فوری
- مرکز مقالات
- طرز تهیه شیرینی شکری رنگی برای کودکان چیه
طرز تهیه شیرینی شکری رنگی برای کودکان چیه
خلاصه
1404/07/21
شیرینی شکری رنگی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه برای کودکان تهیه کنید. در اینجا یک دستور پخت ساده و محبوب برای تهیه این شیرینی در ایران آورده شده است
شیرینی شکری رنگی یک شیرینی ساده و خوشمزه است که میتوانید به راحتی در خانه برای کودکان تهیه کنید. در اینجا یک دستور پخت ساده و محبوب برای تهیه این شیرینی در ایران آورده شده است:
**مواد لازم:**
* آرد سفید: 2 پیمانه
* پودر قند: 1 پیمانه
* کره نرم شده: 1 پیمانه (225 گرم)
* تخم مرغ: 1 عدد
* وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
* رنگ خوراکی ژله ای یا مایع: به میزان لازم (رنگهای مختلف)
* ترافل رنگی یا پودر پسته برای تزیین (اختیاری)
**طرز تهیه:**
1. **مخلوط کردن مواد خشک:** در یک کاسه بزرگ، آرد و پودر قند را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا یکدست شوند.
2. **اضافه کردن کره:** کره نرم شده را به مخلوط آرد و پودر قند اضافه کنید و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
3. **اضافه کردن تخم مرغ و وانیل:** تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
4. **استراحت خمیر:** خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار باعث میشود خمیر راحتتر شکل بگیرد.
5. **آماده سازی فر:** فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
6. **رنگ کردن خمیر:** خمیر را از یخچال خارج کنید و به چند قسمت تقسیم کنید (تعداد قسمتها بستگی به تعداد رنگهایی دارد که میخواهید استفاده کنید). هر قسمت از خمیر را با چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید تا رنگ دلخواه به دست آید.
7. **شکل دادن به شیرینیها:** هر قسمت از خمیر رنگی را روی یک سطح صاف که کمی آرد پاشی شده، باز کنید. از قالبهای شیرینی با اشکال مختلف (قلب، ستاره، حیوانات و غیره) برای برش دادن خمیر استفاده کنید.
8. **پخت شیرینیها:** شیرینیهای قالب زده را روی سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. مراقب باشید که شیرینیها زیاد قهوهای نشوند.
9. **تزیین (اختیاری):** بعد از اینکه شیرینیها کمی خنک شدند، میتوانید روی آنها را با ترافل رنگی، پودر پسته یا هر نوع تزیین دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.
10. **خنک شدن و سرو:** اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند، سپس آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
**نکات مهم:**
* **کیفیت کره:** از کره با کیفیت بالا استفاده کنید تا طعم شیرینیها بهتر شود.
* **رنگ خوراکی:** از رنگ خوراکی ژله ای یا مایع با کیفیت استفاده کنید تا رنگ شیرینیها زیبا و جذاب شود.
* **ضخامت خمیر:** خمیر را خیلی نازک یا خیلی ضخیم باز نکنید. ضخامت مناسب حدود 5 میلی متر است.
* **زمان پ
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* آرد سفید: 2 پیمانه
* پودر قند: 1 پیمانه
* کره نرم شده: 1 پیمانه (225 گرم)
* تخم مرغ: 1 عدد
* وانیل: 1/2 قاشق چایخوری
* رنگ خوراکی ژله ای یا مایع: به میزان لازم (رنگهای مختلف)
* ترافل رنگی یا پودر پسته برای تزیین (اختیاری)
**طرز تهیه:**
1. **مخلوط کردن مواد خشک:** در یک کاسه بزرگ، آرد و پودر قند را با هم مخلوط کنید و الک کنید تا یکدست شوند.
2. **اضافه کردن کره:** کره نرم شده را به مخلوط آرد و پودر قند اضافه کنید و با دست یا همزن برقی خوب مخلوط کنید تا شبیه خرده نان شود.
3. **اضافه کردن تخم مرغ و وانیل:** تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا خمیر یکدستی حاصل شود.
4. **استراحت خمیر:** خمیر را در یک کیسه پلاستیکی قرار دهید و به مدت حداقل 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید. این کار باعث میشود خمیر راحتتر شکل بگیرد.
5. **آماده سازی فر:** فر را از قبل با دمای 175 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) گرم کنید. سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.
6. **رنگ کردن خمیر:** خمیر را از یخچال خارج کنید و به چند قسمت تقسیم کنید (تعداد قسمتها بستگی به تعداد رنگهایی دارد که میخواهید استفاده کنید). هر قسمت از خمیر را با چند قطره رنگ خوراکی مخلوط کنید تا رنگ دلخواه به دست آید.
7. **شکل دادن به شیرینیها:** هر قسمت از خمیر رنگی را روی یک سطح صاف که کمی آرد پاشی شده، باز کنید. از قالبهای شیرینی با اشکال مختلف (قلب، ستاره، حیوانات و غیره) برای برش دادن خمیر استفاده کنید.
8. **پخت شیرینیها:** شیرینیهای قالب زده را روی سینی فر بچینید و به مدت 8 تا 10 دقیقه بپزید. مراقب باشید که شیرینیها زیاد قهوهای نشوند.
9. **تزیین (اختیاری):** بعد از اینکه شیرینیها کمی خنک شدند، میتوانید روی آنها را با ترافل رنگی، پودر پسته یا هر نوع تزیین دیگری که دوست دارید، تزیین کنید.
10. **خنک شدن و سرو:** اجازه دهید شیرینیها کاملاً خنک شوند، سپس آنها را در ظرف دربسته نگهداری کنید.
**نکات مهم:**
* **کیفیت کره:** از کره با کیفیت بالا استفاده کنید تا طعم شیرینیها بهتر شود.
* **رنگ خوراکی:** از رنگ خوراکی ژله ای یا مایع با کیفیت استفاده کنید تا رنگ شیرینیها زیبا و جذاب شود.
* **ضخامت خمیر:** خمیر را خیلی نازک یا خیلی ضخیم باز نکنید. ضخامت مناسب حدود 5 میلی متر است.
* **زمان پ
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- دستور تهیه پای سیب با خمیر ترد چیه
- کیک شکلاتی اسفنجی را چطور تهیه کنیم
- چگونه دسر ژله با خامه بسازیم
- چرا کیک هنگام برش خرد میشه
- طرز تهیه دسر کاراملی در فر چیست
- چگونه دسر شکلات موز درست کنیم
- طرز تهیه کیک تابهای در منزل چگونه است
- چطور شیرینی بادامی ترد تهیه کنیم
- دستور تهیه کیک نوتلا ساده چیه
- چگونه یک دسر فوری با موز درست کنیم
- طرز تهیه کیک دارک شکلات با مغز نارگیل چیه