- کیک فوری
- مرکز مقالات
- چگونه دسر ژله با خامه بسازیم
چگونه دسر ژله با خامه بسازیم
خلاصه
1404/07/18
تهیه دسر ژله با خامه در ایران بسیار رایج و خوشمزه است. در اینجا یک دستورالعمل ساده و محبوب به همراه نکات مهم را برای شما شرح میدهم: **مواد لازم:** * **پودر ژله:** 1 بسته (
تهیه دسر ژله با خامه در ایران بسیار رایج و خوشمزه است. در اینجا یک دستورالعمل ساده و محبوب به همراه نکات مهم را برای شما شرح میدهم:
**مواد لازم:**
* **پودر ژله:** 1 بسته (با طعم دلخواه)
* **آب جوش:** 1 لیوان
* **آب سرد:** 1 لیوان
* **خامه صبحانه:** 200 گرم (خامه قنادی هم میشه)
* **شکر:** به مقدار لازم (در صورت تمایل، بسته به ذائقه و نوع خامه)
* **وانیل:** 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)
* **میوه:** به دلخواه (مانند توت فرنگی، موز، هلو، انبه) برای تزئین یا مخلوط کردن با ژله
**طرز تهیه:**
1. **آماده سازی ژله:**
* پودر ژله را در یک کاسه بریزید.
* یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود و هیچ ذره ای باقی نماند.
* یک لیوان آب سرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
2. **آماده سازی خامه:**
* خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید. اگر از خامه قنادی استفاده می کنید، نیازی به اضافه کردن شکر نیست. اگر از خامه صبحانه استفاده می کنید، شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به شیرینی دلخواه برسد.
* وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. (وانیل عطر خوبی به خامه میدهد و اختیاری است.)
3. **مخلوط کردن ژله و خامه (دو روش):**
* **روش اول (لایه ای):**
* کمی از ژله را در قالب یا لیوان های سرو بریزید.
* قالب ها را به مدت 20-30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد (نیم بند شود).
* خامه را به آرامی روی ژله نیم بند بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خامه هم خودش را بگیرد.
* مراحل را تکرار کنید تا قالب پر شود. لایه آخر باید ژله باشد.
* **روش دوم (مخلوط):**
* صبر کنید تا ژله کاملاً خنک شود و کمی غلیظ شود (اما نباید ببندد).
* خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا خامه شل نشود.
* مخلوط ژله و خامه را در قالب یا لیوان های سرو بریزید.
4. **تزئین و سرو:**
* قالب ها یا لیوان ها را به مدت حداقل 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.
* قبل از سرو، می توانید دسر را با میوه های تازه، خامه زده شده، شکلات رنده شده یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید.
* برای خارج کردن ژله از قالب، می توانید قالب را چند ثانیه در آب گرم فرو ببرید یا با چاقو لبه های ژله را از قالب جدا کنید.
**نکات مهم:**
* **
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**مواد لازم:**
* **پودر ژله:** 1 بسته (با طعم دلخواه)
* **آب جوش:** 1 لیوان
* **آب سرد:** 1 لیوان
* **خامه صبحانه:** 200 گرم (خامه قنادی هم میشه)
* **شکر:** به مقدار لازم (در صورت تمایل، بسته به ذائقه و نوع خامه)
* **وانیل:** 1/4 قاشق چایخوری (اختیاری)
* **میوه:** به دلخواه (مانند توت فرنگی، موز، هلو، انبه) برای تزئین یا مخلوط کردن با ژله
**طرز تهیه:**
1. **آماده سازی ژله:**
* پودر ژله را در یک کاسه بریزید.
* یک لیوان آب جوش را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پودر ژله کاملاً حل شود و هیچ ذره ای باقی نماند.
* یک لیوان آب سرد را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
2. **آماده سازی خامه:**
* خامه صبحانه را در یک کاسه بریزید. اگر از خامه قنادی استفاده می کنید، نیازی به اضافه کردن شکر نیست. اگر از خامه صبحانه استفاده می کنید، شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا به شیرینی دلخواه برسد.
* وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. (وانیل عطر خوبی به خامه میدهد و اختیاری است.)
3. **مخلوط کردن ژله و خامه (دو روش):**
* **روش اول (لایه ای):**
* کمی از ژله را در قالب یا لیوان های سرو بریزید.
* قالب ها را به مدت 20-30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا ژله کمی خودش را بگیرد (نیم بند شود).
* خامه را به آرامی روی ژله نیم بند بریزید و دوباره در یخچال قرار دهید تا خامه هم خودش را بگیرد.
* مراحل را تکرار کنید تا قالب پر شود. لایه آخر باید ژله باشد.
* **روش دوم (مخلوط):**
* صبر کنید تا ژله کاملاً خنک شود و کمی غلیظ شود (اما نباید ببندد).
* خامه را به آرامی به ژله اضافه کنید و با یک قاشق یا لیسک به آرامی هم بزنید تا یکدست شوند. مراقب باشید زیاد هم نزنید تا خامه شل نشود.
* مخلوط ژله و خامه را در قالب یا لیوان های سرو بریزید.
4. **تزئین و سرو:**
* قالب ها یا لیوان ها را به مدت حداقل 3-4 ساعت در یخچال قرار دهید تا ژله کاملاً ببندد.
* قبل از سرو، می توانید دسر را با میوه های تازه، خامه زده شده، شکلات رنده شده یا هر چیز دیگری که دوست دارید تزئین کنید.
* برای خارج کردن ژله از قالب، می توانید قالب را چند ثانیه در آب گرم فرو ببرید یا با چاقو لبه های ژله را از قالب جدا کنید.
**نکات مهم:**
* **
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- چرا کیک هنگام برش خرد میشه
- طرز تهیه دسر کاراملی در فر چیست
- چگونه دسر شکلات موز درست کنیم
- طرز تهیه کیک تابهای در منزل چگونه است
- چطور شیرینی بادامی ترد تهیه کنیم
- دستور تهیه کیک نوتلا ساده چیه
- چگونه یک دسر فوری با موز درست کنیم
- طرز تهیه کیک دارک شکلات با مغز نارگیل چیه
- چرا کیکها گاهی بوی تخممرغ میدن
- طرز تهیه دسر ژله ای رنگین کمانی چیه
- چگونه کیک بدون شکر تهیه کنیم