- کیک فوری
- مرکز مقالات
- دلیل وا رفتن یا خمیر شدن وسط کیک چیه
دلیل وا رفتن یا خمیر شدن وسط کیک چیه
خلاصه
1404/03/21
دلایل زیادی برای خمیر شدن یا وا رفتن وسط کیک در ایران وجود دارد، که در زیر به رایجترین آنها اشاره میکنم: **1. مشکلات مربوط به مواد اولیه:** * **استفاده از مواد اولیه نام
دلایل زیادی برای خمیر شدن یا وا رفتن وسط کیک در ایران وجود دارد، که در زیر به رایجترین آنها اشاره میکنم:
**1. مشکلات مربوط به مواد اولیه:**
* **استفاده از مواد اولیه نامرغوب یا تاریخ مصرف گذشته:** به خصوص بیکینگ پودر و تخم مرغ، که نقش مهمی در پف کردن کیک دارند. در ایران، متاسفانه گاهی اوقات کیفیت مواد اولیه پایین است.
* **عدم تناسب مواد اولیه:** کم یا زیاد بودن هر کدام از مواد (به خصوص آرد و مایعات) میتواند باعث خمیر شدن کیک شود.
* **استفاده از تخم مرغ سرد:** تخم مرغها باید به دمای محیط رسیده باشند تا به خوبی با سایر مواد ترکیب شوند و حجم بگیرند.
**2. مشکلات مربوط به فرآیند تهیه:**
* **هم زدن بیش از حد یا کم هم زدن:** هم زدن بیش از حد، باعث از بین رفتن بافت کیک و در نتیجه خمیر شدن آن میشود. کم هم زدن هم باعث نمیشود مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
* **کافی نبودن هم زدن تخم مرغ و شکر:** این مرحله بسیار مهم است و باید به حدی هم زده شود که مخلوط حجیم، سبک و کرم رنگ شود.
* **اضافه کردن آرد به طور ناگهانی:** آرد باید به تدریج و به آرامی به مواد اضافه شود تا از تشکیل گلوتن بیش از حد جلوگیری شود.
* **باز و بسته کردن زیاد درب فر:** این کار باعث افت دمای فر و در نتیجه پف نکردن مناسب کیک میشود.
**3. مشکلات مربوط به فر:**
* **تنظیم نبودن دمای فر:** دمای فر باید دقیق باشد. اگر فر خیلی داغ باشد، کیک سریعا رویه میبندد و وسط آن خمیر میماند. اگر هم خیلی سرد باشد، کیک به خوبی پف نمیکند.
* **عدم گرم شدن کافی فر قبل از قرار دادن کیک:** فر باید حداقل 15 تا 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم شود.
* **قرار دادن کیک در طبقه نامناسب فر:** کیک باید در طبقه وسط فر قرار گیرد.
* **مشکلات فنی فر:** ممکن است فر به درستی کار نکند و دمای آن نوسان داشته باشد.
**4. سایر عوامل:**
* **ارتفاع از سطح دریا:** در مناطق مرتفع، به دلیل فشار هوای کمتر، کیک ممکن است زودتر پف کند و سپس بخوابد. در این شرایط، نیاز به تنظیم دستور پخت و استفاده از مواد اولیه بیشتر است.
* **قالب نامناسب:** استفاده از قالب خیلی بزرگ یا خیلی کوچک، میتواند باعث پخت نامناسب کیک شود.
* **باز کردن درب فر قبل از پخت کامل کیک:** این کار باعث افت ناگهانی دما و در نتیجه خوابیدن کیک میشود.
**راه حلها:**
* از مواد اولیه مرغوب و تازه استفاده کنید.
* دستور پخت را دقیقاً دنبال کنید.
* از ترازو برای اندازه گیری دقیق مواد استفاده کنید.
* دمای فر را با یک دماسنج فر بررسی کنید.
* از قالب مناسب استفاده کنید.
* درب فر را تا زمانی که کیک کاملاً پخته نشده است باز نکنید.
* اگر در مناطق مرتفع زندگی میکنید، دستور پخت را متناسب با شرایط خود تنظیم کنید.
* اگر با وجود رعایت همه موارد باز هم مشکل دارید، ممکن است لازم باشد فر خود را تعمیر کنید یا یک فر جدید بخرید.
به طور خلاصه،
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**1. مشکلات مربوط به مواد اولیه:**
* **استفاده از مواد اولیه نامرغوب یا تاریخ مصرف گذشته:** به خصوص بیکینگ پودر و تخم مرغ، که نقش مهمی در پف کردن کیک دارند. در ایران، متاسفانه گاهی اوقات کیفیت مواد اولیه پایین است.
* **عدم تناسب مواد اولیه:** کم یا زیاد بودن هر کدام از مواد (به خصوص آرد و مایعات) میتواند باعث خمیر شدن کیک شود.
* **استفاده از تخم مرغ سرد:** تخم مرغها باید به دمای محیط رسیده باشند تا به خوبی با سایر مواد ترکیب شوند و حجم بگیرند.
**2. مشکلات مربوط به فرآیند تهیه:**
* **هم زدن بیش از حد یا کم هم زدن:** هم زدن بیش از حد، باعث از بین رفتن بافت کیک و در نتیجه خمیر شدن آن میشود. کم هم زدن هم باعث نمیشود مواد به خوبی با هم ترکیب شوند.
* **کافی نبودن هم زدن تخم مرغ و شکر:** این مرحله بسیار مهم است و باید به حدی هم زده شود که مخلوط حجیم، سبک و کرم رنگ شود.
* **اضافه کردن آرد به طور ناگهانی:** آرد باید به تدریج و به آرامی به مواد اضافه شود تا از تشکیل گلوتن بیش از حد جلوگیری شود.
* **باز و بسته کردن زیاد درب فر:** این کار باعث افت دمای فر و در نتیجه پف نکردن مناسب کیک میشود.
**3. مشکلات مربوط به فر:**
* **تنظیم نبودن دمای فر:** دمای فر باید دقیق باشد. اگر فر خیلی داغ باشد، کیک سریعا رویه میبندد و وسط آن خمیر میماند. اگر هم خیلی سرد باشد، کیک به خوبی پف نمیکند.
* **عدم گرم شدن کافی فر قبل از قرار دادن کیک:** فر باید حداقل 15 تا 20 دقیقه قبل از قرار دادن کیک گرم شود.
* **قرار دادن کیک در طبقه نامناسب فر:** کیک باید در طبقه وسط فر قرار گیرد.
* **مشکلات فنی فر:** ممکن است فر به درستی کار نکند و دمای آن نوسان داشته باشد.
**4. سایر عوامل:**
* **ارتفاع از سطح دریا:** در مناطق مرتفع، به دلیل فشار هوای کمتر، کیک ممکن است زودتر پف کند و سپس بخوابد. در این شرایط، نیاز به تنظیم دستور پخت و استفاده از مواد اولیه بیشتر است.
* **قالب نامناسب:** استفاده از قالب خیلی بزرگ یا خیلی کوچک، میتواند باعث پخت نامناسب کیک شود.
* **باز کردن درب فر قبل از پخت کامل کیک:** این کار باعث افت ناگهانی دما و در نتیجه خوابیدن کیک میشود.
**راه حلها:**
* از مواد اولیه مرغوب و تازه استفاده کنید.
* دستور پخت را دقیقاً دنبال کنید.
* از ترازو برای اندازه گیری دقیق مواد استفاده کنید.
* دمای فر را با یک دماسنج فر بررسی کنید.
* از قالب مناسب استفاده کنید.
* درب فر را تا زمانی که کیک کاملاً پخته نشده است باز نکنید.
* اگر در مناطق مرتفع زندگی میکنید، دستور پخت را متناسب با شرایط خود تنظیم کنید.
* اگر با وجود رعایت همه موارد باز هم مشکل دارید، ممکن است لازم باشد فر خود را تعمیر کنید یا یک فر جدید بخرید.
به طور خلاصه،
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- طرز تهیه دسر خنک تابستانی با میوه تازه چیه
- در پخت کیک از چه نوع آردی استفاده کنیم
- چطور میتوان شیرینی دانمارکی خوشمزه درست کرد
- برای تزیین کیک با فوندانت از چه ابزارهایی استفاده میشه
- طرز تهیه کرم کارامل خانگی با بافت لطیف چطوره
- بهترین روش برای نگهداری کیک و شیرینی چیست
- چگونه کیک را در فر برقی یا توستر بپزیم
- طرز تهیه موس شکلاتی ساده و خوشمزه چگونه است
- برای ترد شدن شیرینی نخودچی چه باید کرد
- چگونه میتوان کیک عروسی چند طبقه پخت
- دستور تهیه دسر ژله بستنی خوشمزه چیست