- کیک فوری
- مرکز مقالات
- چرا کیکم وسطش فرو میره و خراب میشه
چرا کیکم وسطش فرو میره و خراب میشه
خلاصه
1404/02/30
فرورفتن کیک در وسط، مشکلی رایج در پخت کیک است و دلایل متعددی میتواند داشته باشد. در اینجا به برخی از مهمترین دلایل و راه حلهای آن در شرایط ایران اشاره میکنم: **1. دما و زم
فرورفتن کیک در وسط، مشکلی رایج در پخت کیک است و دلایل متعددی میتواند داشته باشد. در اینجا به برخی از مهمترین دلایل و راه حلهای آن در شرایط ایران اشاره میکنم:
**1. دما و زمان پخت:**
* **دمای نامناسب فر:** دمای فر شما ممکن است دقیق نباشد. اگر فر خیلی داغ باشد، روی کیک سریع میپزد و داخل آن خام میماند. وقتی کیک سرد میشود، قسمت میانی که هنوز پخته نشده، فرو میرود.
* **راه حل:** از یک دماسنج فر استفاده کنید تا از دمای دقیق مطمئن شوید. اگر فرتان مشکل دارد، سعی کنید دمای پخت را کمی (مثلاً 10-15 درجه سانتیگراد) کمتر کنید و زمان پخت را افزایش دهید.
* **زمان پخت ناکافی:** اگر کیک به اندازه کافی نپخته باشد، قسمت میانی هنوز مایع است و پس از خنک شدن فرو میرود.
* **راه حل:** با یک خلال دندان یا سیخ چوبی، مرکز کیک را تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است. اگر نه، چند دقیقه دیگر بپزید و دوباره تست کنید.
* **باز کردن مکرر در فر:** باز کردن در فر در حین پخت باعث کاهش دما و پخت نامناسب کیک میشود.
* **راه حل:** تا زمانی که کیک تقریباً پخته نشده، در فر را باز نکنید.
**2. مواد اولیه:**
* **اندازه گیری نادرست مواد:** نسبت نادرست مواد اولیه، به خصوص مایعات و مواد خشک، میتواند باعث فرو رفتن کیک شود.
* **راه حل:** از پیمانه های استاندارد و ترازو برای اندازه گیری دقیق مواد استفاده کنید.
* **استفاده از مواد اولیه نامناسب:** استفاده از آرد نامناسب (مثلاً آردی که پروتئین کمی دارد) یا تخم مرغ های کوچک، میتواند بر بافت کیک تأثیر بگذارد.
* **راه حل:** از آرد مخصوص کیک پزی یا آرد همه منظوره با کیفیت خوب استفاده کنید. تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند و اندازه مناسبی داشته باشند.
* **کهنه بودن مواد اولیه:** استفاده از بیکینگ پودر یا جوش شیرین کهنه، باعث میشود کیک به خوبی پف نکند.
* **راه حل:** از بیکینگ پودر و جوش شیرین تازه استفاده کنید. تاریخ انقضای آنها را بررسی کنید.
**3. روش تهیه:**
* **بیش از حد هم زدن:** هم زدن بیش از حد آرد، باعث فعال شدن گلوتن و سفت شدن کیک میشود.
* **راه حل:** آرد را فقط تا حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.
* **کم هم زدن:** کم هم زدن مواد باعث می شود که مواد به خوبی با هم ترکیب نشوند و کیک به خوبی پف نکند.
* **راه حل:** مواد را به اندازه کافی هم بزنید تا یکدست شوند.
* **عدم هوادهی مناسب به تخم مرغ ها:** تخم مرغ ها باید به خوبی زده شوند تا هوا وارد آنها شود و کیک پف کند.
* **راه حل:** تخم مرغ ها را به مدت کافی با همزن برقی بزنید تا رنگشان روشن و حجمشان دو برابر شود.
* **استفاده از قالب نامناسب:** قالبی که خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد،
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
**1. دما و زمان پخت:**
* **دمای نامناسب فر:** دمای فر شما ممکن است دقیق نباشد. اگر فر خیلی داغ باشد، روی کیک سریع میپزد و داخل آن خام میماند. وقتی کیک سرد میشود، قسمت میانی که هنوز پخته نشده، فرو میرود.
* **راه حل:** از یک دماسنج فر استفاده کنید تا از دمای دقیق مطمئن شوید. اگر فرتان مشکل دارد، سعی کنید دمای پخت را کمی (مثلاً 10-15 درجه سانتیگراد) کمتر کنید و زمان پخت را افزایش دهید.
* **زمان پخت ناکافی:** اگر کیک به اندازه کافی نپخته باشد، قسمت میانی هنوز مایع است و پس از خنک شدن فرو میرود.
* **راه حل:** با یک خلال دندان یا سیخ چوبی، مرکز کیک را تست کنید. اگر خلال دندان تمیز بیرون آمد، کیک پخته است. اگر نه، چند دقیقه دیگر بپزید و دوباره تست کنید.
* **باز کردن مکرر در فر:** باز کردن در فر در حین پخت باعث کاهش دما و پخت نامناسب کیک میشود.
* **راه حل:** تا زمانی که کیک تقریباً پخته نشده، در فر را باز نکنید.
**2. مواد اولیه:**
* **اندازه گیری نادرست مواد:** نسبت نادرست مواد اولیه، به خصوص مایعات و مواد خشک، میتواند باعث فرو رفتن کیک شود.
* **راه حل:** از پیمانه های استاندارد و ترازو برای اندازه گیری دقیق مواد استفاده کنید.
* **استفاده از مواد اولیه نامناسب:** استفاده از آرد نامناسب (مثلاً آردی که پروتئین کمی دارد) یا تخم مرغ های کوچک، میتواند بر بافت کیک تأثیر بگذارد.
* **راه حل:** از آرد مخصوص کیک پزی یا آرد همه منظوره با کیفیت خوب استفاده کنید. تخم مرغ ها باید در دمای اتاق باشند و اندازه مناسبی داشته باشند.
* **کهنه بودن مواد اولیه:** استفاده از بیکینگ پودر یا جوش شیرین کهنه، باعث میشود کیک به خوبی پف نکند.
* **راه حل:** از بیکینگ پودر و جوش شیرین تازه استفاده کنید. تاریخ انقضای آنها را بررسی کنید.
**3. روش تهیه:**
* **بیش از حد هم زدن:** هم زدن بیش از حد آرد، باعث فعال شدن گلوتن و سفت شدن کیک میشود.
* **راه حل:** آرد را فقط تا حدی هم بزنید که مواد با هم مخلوط شوند. از هم زدن بیش از حد خودداری کنید.
* **کم هم زدن:** کم هم زدن مواد باعث می شود که مواد به خوبی با هم ترکیب نشوند و کیک به خوبی پف نکند.
* **راه حل:** مواد را به اندازه کافی هم بزنید تا یکدست شوند.
* **عدم هوادهی مناسب به تخم مرغ ها:** تخم مرغ ها باید به خوبی زده شوند تا هوا وارد آنها شود و کیک پف کند.
* **راه حل:** تخم مرغ ها را به مدت کافی با همزن برقی بزنید تا رنگشان روشن و حجمشان دو برابر شود.
* **استفاده از قالب نامناسب:** قالبی که خیلی بزرگ یا خیلی کوچک باشد،
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- طرز تهیه دسر پاناکوتا با طعم وانیل چگونه است
- چگونه میتوان شیرینی زبان را در خانه پخت
- برای پف کردن بهتر کیک از چه موادی استفاده کنیم
- طرز تهیه کیک تولد خانگی با تزیینات ساده چیست
- چگونه میتوان یک دسر سریع و بدون فر آماده کرد
- طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم چگونه است
- طرز تهیه کیک کرامبل سیب
- طرز تهیه کیک خرما و گردو
- سینی خنک کننده کیک چه جنسی خوبه
- کاغذ روغنی برای کیک چی خوب هست
- همزن برقی برای کیک چه ویژگی های دارد