دستور تهیه پای سیب با خمیر ترد چیه

خلاصه
1404/07/20

پای سیب با خمیر ترد یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌هاست و با دستور زیر می‌تونید یک پای سیب خوشمزه و خونگی درست کنید. این دستور به طور خاص برای مواد اولیه و ذائقه‌های موجود در ایران ت



پای سیب با خمیر ترد یکی از محبوب‌ترین شیرینی‌هاست و با دستور زیر می‌تونید یک پای سیب خوشمزه و خونگی درست کنید. این دستور به طور خاص برای مواد اولیه و ذائقه‌های موجود در ایران تنظیم شده است.

**مواد لازم برای خمیر ترد:**

* 250 گرم آرد سفید قنادی
* 125 گرم کره سرد (به قطعات کوچک خرد شده)
* 50 گرم شکر
* 1 عدد تخم مرغ
* 1 قاشق غذاخوری آب سرد (شاید کمی بیشتر لازم باشد)
* نوک قاشق چایخوری نمک

**مواد لازم برای فیلینگ سیب:**

* 6 عدد سیب متوسط (ترجیحاً سیب گلاب یا سیب‌های ترش و شیرین)
* 50 گرم کره
* 75 گرم شکر قهوه‌ای (یا شکر سفید)
* 1 قاشق چایخوری دارچین
* 1/2 قاشق چایخوری جوز هندی (اختیاری)
* 1 قاشق غذاخوری آبلیمو
* 1 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت (اختیاری، برای غلیظ‌تر شدن فیلینگ)
* کمی کشمش پلویی (اختیاری)
* کمی گردو خرد شده (اختیاری)

**مواد لازم برای رویه پای (اختیاری):**

* 1 عدد زرده تخم مرغ
* 1 قاشق غذاخوری شیر
* کمی شکر برای پاشیدن روی پای

**طرز تهیه خمیر ترد:**

1. **مخلوط کردن مواد خشک:** آرد، شکر و نمک را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.
2. **اضافه کردن کره:** کره سرد خرد شده را به مخلوط آرد اضافه کنید و با نوک انگشتان یا با استفاده از یک دستگاه غذاساز، کره را به خورد آرد دهید تا مخلوط به شکل خرده نان درآید. دقت کنید که کره نباید گرم شود.
3. **اضافه کردن مواد مرطوب:** تخم مرغ و آب سرد را به مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا خمیر جمع شود. اگر خمیر خیلی خشک بود، می‌توانید کمی بیشتر آب سرد اضافه کنید (خیلی کم و کم کم).
4. **استراحت خمیر:** خمیر را داخل یک کیسه پلاستیکی یا سلفون بپیچید و به مدت حداقل 30 دقیقه (و ترجیحاً 1 ساعت) در یخچال قرار دهید تا استراحت کند. این کار باعث می‌شود خمیر راحت‌تر پهن شود و بعد از پخت تردتر شود.

**طرز تهیه فیلینگ سیب:**

1. **آماده کردن سیب‌ها:** سیب‌ها را پوست بگیرید، هسته آن‌ها را جدا کنید و به صورت ورقه‌های نازک برش دهید.
2. **تفت دادن سیب‌ها:** کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. سیب‌های خرد شده را به تابه اضافه کنید و حدود 5-7 دقیقه تفت دهید تا کمی نرم شوند.
3. **اضافه کردن شکر و ادویه‌ها:** شکر قهوه‌ای (یا شکر سفید)، دارچین، جوز هندی (اگر استفاده می‌کنید) و آبلیمو را به سیب‌ها اضافه کنید و هم بزنید تا شکر حل شود.
4. **غلیظ کردن فیلینگ (اختیاری):** اگر می‌خواهید فیلینگ
در سایت کیک فوری، مغازه های کیک و شیرینی فروشی، کیک و شیرینی پزی های خانگی می توانند رزومه خود را ثبت کنند تا مشتریان بتوانند آسان تر به اطلاعات و خدمات آنها دسترسی داشته باشند. سایت کیک فوری به نشانی https://www.CakeFori.ir یک سایت عالی جهت ثبت آگهی و تبلیغات کیک و شیرینی می باشد.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
کیک و شیرینی فروشی
اینستا
شهریار
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی وانیلا
ارومیه
کیک و شیرینی فروشی
کیک میک فاطی
کنگان
سفارش کیک خانگی
شیرینی و کیک مریم بانو
تهران
کیک و شیرینی فروشی
کیک وشیرینی خانگی سوگند
تهران
کیک و شیرینی فروشی
شيريني خانگي ميس كيك
تهران


اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.


تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
09129630859 (شهریار)
09362916201 (کرج)
09212387940 (تهران)
09357370322 (تهران)
09101191814 (تهران)
09192016525 (تهران)
09138058045 (اصفهان)
09227832911 (تهران)
09351433702 (تهران)
09113695254 (رودسر )
09352496373 (تهران)
09910601929 (بندر عباس)
09160774582 (خرم‌آباد )
09102806143 (یاسوج)
09182950514 (سنندج )
09913214048 (قزوین)
09196685562 (سمنان )