- کیک فوری
- مرکز مقالات
- چگونه میتوان یک دسر سریع و بدون فر آماده کرد
چگونه میتوان یک دسر سریع و بدون فر آماده کرد
خلاصه
1404/02/24
خیلی عالیه! دسرهای بدون فر و سریع، بهترین گزینه برای مواقعی هستند که زمان کافی ندارید یا هوا خیلی گرم است. در اینجا چند ایده به همراه دستورالعملهای ساده برای شما آوردهام: **
خیلی عالیه! دسرهای بدون فر و سریع، بهترین گزینه برای مواقعی هستند که زمان کافی ندارید یا هوا خیلی گرم است. در اینجا چند ایده به همراه دستورالعملهای ساده برای شما آوردهام:
**1. موس شکلاتی فوری:**
* **مواد لازم:**
* شکلات تلخ یا شیری تختهای: 200 گرم
* خامه صبحانه: 200 میلیلیتر
* پودر قند: 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه، بسته به میزان شیرینی شکلات)
* وانیل: نوک قاشق چایخوری (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. شکلات را به روش بنماری (روی بخار آب) یا در مایکروویو ذوب کنید. دقت کنید شکلات نسوزد.
2. اجازه دهید شکلات کمی خنک شود.
3. خامه صبحانه را با پودر قند (در صورت استفاده) و وانیل (در صورت استفاده) با همزن بزنید تا کمی فرم بگیرد.
4. شکلات ذوب شده را به آرامی به خامه اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.
5. موس را در ظرفهای سرو بریزید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
6. میتوانید با پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا میوههای تازه تزیین کنید.
**2. تیرامیسو لیوانی:**
* **مواد لازم:**
* بیسکویت لیدی فینگر (یا بیسکویت پتیبور): به مقدار لازم
* قهوه دم کرده خنک: 1 پیمانه
* پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
* شکر: 3 قاشق غذاخوری
* خامه صبحانه: 100 میلیلیتر
* پودر کاکائو: برای تزیین
* **طرز تهیه:**
1. قهوه دم کرده را در یک ظرف گود بریزید.
2. بیسکویتها را به قهوه آغشته کنید (خیلی خیس نشوند).
3. پنیر ماسکارپونه، شکر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست و کرمی شود.
4. در لیوانهای سرو، یک لایه بیسکویت آغشته به قهوه، یک لایه کرم پنیر و خامه و دوباره یک لایه بیسکویت و یک لایه کرم بریزید.
5. روی لایه آخر پودر کاکائو بپاشید.
6. لیوانها را حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خورد هم بروند.
**3. اسموتی توت فرنگی:**
* **مواد لازم:**
* توت فرنگی تازه یا یخزده: 1 پیمانه
* موز: 1 عدد
* ماست یونانی یا ماست معمولی: ½ پیمانه
* شیر یا آب: ¼ پیمانه (بسته به غلظت دلخواه)
* عسل یا شیره خرما: به مقدار لازم (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. همه مواد را در مخلوطکن بریزید.
**1. موس شکلاتی فوری:**
* **مواد لازم:**
* شکلات تلخ یا شیری تختهای: 200 گرم
* خامه صبحانه: 200 میلیلیتر
* پودر قند: 2 قاشق غذاخوری (به دلخواه، بسته به میزان شیرینی شکلات)
* وانیل: نوک قاشق چایخوری (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. شکلات را به روش بنماری (روی بخار آب) یا در مایکروویو ذوب کنید. دقت کنید شکلات نسوزد.
2. اجازه دهید شکلات کمی خنک شود.
3. خامه صبحانه را با پودر قند (در صورت استفاده) و وانیل (در صورت استفاده) با همزن بزنید تا کمی فرم بگیرد.
4. شکلات ذوب شده را به آرامی به خامه اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شود.
5. موس را در ظرفهای سرو بریزید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
6. میتوانید با پودر کاکائو، شکلات رنده شده یا میوههای تازه تزیین کنید.
**2. تیرامیسو لیوانی:**
* **مواد لازم:**
* بیسکویت لیدی فینگر (یا بیسکویت پتیبور): به مقدار لازم
* قهوه دم کرده خنک: 1 پیمانه
* پنیر ماسکارپونه: 250 گرم
* شکر: 3 قاشق غذاخوری
* خامه صبحانه: 100 میلیلیتر
* پودر کاکائو: برای تزیین
* **طرز تهیه:**
1. قهوه دم کرده را در یک ظرف گود بریزید.
2. بیسکویتها را به قهوه آغشته کنید (خیلی خیس نشوند).
3. پنیر ماسکارپونه، شکر و خامه را با همزن بزنید تا یکدست و کرمی شود.
4. در لیوانهای سرو، یک لایه بیسکویت آغشته به قهوه، یک لایه کرم پنیر و خامه و دوباره یک لایه بیسکویت و یک لایه کرم بریزید.
5. روی لایه آخر پودر کاکائو بپاشید.
6. لیوانها را حداقل 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا طعمها به خورد هم بروند.
**3. اسموتی توت فرنگی:**
* **مواد لازم:**
* توت فرنگی تازه یا یخزده: 1 پیمانه
* موز: 1 عدد
* ماست یونانی یا ماست معمولی: ½ پیمانه
* شیر یا آب: ¼ پیمانه (بسته به غلظت دلخواه)
* عسل یا شیره خرما: به مقدار لازم (اختیاری)
* **طرز تهیه:**
1. همه مواد را در مخلوطکن بریزید.
بهترین فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
اگر شما هم به کار پخت کیک و شیرینی مشغول هستید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.
تلفن فروشندگان کیک و شیرینی به ترتیب ستاره در سایت کیک فوری
سایر مطالب آموزشی سایت کیک فوری :
- طرز تهیه کیک اسفنجی با بافت نرم چگونه است
- طرز تهیه کیک کرامبل سیب
- طرز تهیه کیک خرما و گردو
- سینی خنک کننده کیک چه جنسی خوبه
- کاغذ روغنی برای کیک چی خوب هست
- همزن برقی برای کیک چه ویژگی های دارد
- قالب کیک چیست
- بهترین فر پخت کیک خانگی چیه
- بهترین فر صنعتی برای کیک چی هست
- از چه فری برای پخت کیک استفاده کنم
- برای پخت کیک چه تجهیزاتی لازم هست