سفارش کیک بنافی پای

بنافی پای شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت بنافی پای در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09370981334
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «7» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: اصفهان - اصفهان
 تلفن: 09128011996
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «6» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09397011712
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «5» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09155001568
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «4» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خراسان شمالی - شیروان
 تلفن: 09156004549
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «3» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: گلستان - گرگان
 تلفن: 09399033640
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «2» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - اهواز
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

بنافی پای
کیک بنافی پای (Banoffee Pie) یک دسر خوشمزه و محبوب است که از ترکیب بانانا (موز) و کرم کارامل در کف پای بیسکوئیتی تشکیل می‌شود. نام "بنافی پای" از ترکیب دو کلمه "بانانا" و "تافی" (Toffee) به معنی کارامل تشکیل شده است. این دسر با طعمی شیرین و مزه‌ای خامه‌ای و موزی می‌تواند به عنوان یک دسر سرد مناسب برای میزهای همیشگی و مناسبت‌ها سرو شود.

روش تهیه کیک بنافی پای به شرح زیر است:

مواد لازم:
- 200 گرم بیسکوئیت شکسته شده (می‌توانید از بیسکوئیت کراکر یا دایجستیو استفاده کنید)
- 100 گرم کره ذوب شده
- 2 عدد موز بزرگ، خرد شده
- 1 بسته کرم خامه (حدوداً 200 گرم)
- 1 بسته کرم کارامل (حدوداً 200 گرم)
- شکلات تخته‌ای تازه برای تزئین (اختیاری)

روش تهیه:
1. بیسکوئیت‌ها را در یک ظرف مخصوص خرد کنید و کره ذوب شده را به آنها اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کنید تا بیسکوئیت‌ها به خوبی با کره ترکیب شوند.

2. مخلوط بیسکوئیت را در قاشق به پایه یک قالب تارت (تفته‌ای) فشار دهید و به شکل یک لایه یکنواخت در کف قالب صاف کنید. قاشق را برداشته و قالب را در یخچال قرار دهید تا سفت شود (حدوداً 15 دقیقه).

3. بعد از سرد شدن بیسکوئیت، موز خرد شده را روی لایه بیسکوئیتی در قالب بچینید.

4. کرم خامه را در یک کاسه

 بزرگ بالا بیاورید و با استفاده از میکسر برقی آن را به صورت فومی و حجیم بزنید.

5. کرم کارامل را به آرامی به کرم خامه اضافه کنید و همزن را برای ترکیب مواد به کمک حرکات اندازه‌گیری شده حول محوری کشیده و به آرامی همزن را به بالا بکشید تا مواد خوبی ترکیب شوند.

6. مخلوط کرم خامه و کرم کارامل را روی لایه موزی در قالب بچینید و صاف کنید.

7. قالب را مجدداً در یخچال قرار دهید و به مدت حدود 3 تا 4 ساعت یا تا زمانی که کیک خنک و سفت شود، در یخچال قرار دهید.

8. قبل از سرو، کیک بنافی پای را از قالب خارج کنید و با شکلات تخته‌ای تازه تزئین کنید (اختیاری). می‌توانید بر روی شکلات تازه رنده کنید یا خرده‌ای از شکلات روی سطح کیک بپاشید.کیک بنافی پای آماده برای سرو است. آن را به صورت برش‌های مورد علاقه سرو کنید و لذت ببرید.