کیک فروشی ها شکلات

شکلات شماره تلفن های کیک فروشی ها،شیرینی ساز ها،پخت کیک خانگی جهت شکلات در تهران و شهرستان ها با چندین سال سابقه کار پخت کیک با آدرس و معرفی هر یک با قیمت های مناسب و رقابتی


 تلفن: 09397011712
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «5» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: تهران - تهران
 تلفن: 09155001568
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «4» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خراسان شمالی - شیروان
 تلفن: 09156004549
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «3» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: گلستان - گرگان
 تلفن: 09399033640
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «2» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: خوزستان - اهواز
 تلفن: 09941482246
 لطفا پس از تماس با فروشنده بگویید: «آگهی شما را در سایت «کیک فوری» دیده ام و کد «1» را اعلام کنید»
 سایت «کیک فوری»،یک سایت تبلیغات کیک و شیرینی است وهیچ‌گونه منفعت و مسئولیتی در قبال معاملات شما ندارد.
 مکان: کرمانشاه - صحنه
اگر شما هم کیک یا شیرینی فروشی تجاری یا خانگی دارید با کلیک روی دکمه درج آگهی و نام شما در این صفحه در سایت «کیک فوری» ثبت نام نموده و سپس خودتان را معرفی کنید.

شکلات

شکلات یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین خوراکی‌ها در دنیا است. این خوراکی لذیذ از دانه کاکائو تهیه می‌شود و ممکن است با افزودن مواد دیگر نظیر شکر، شیر، وانیل، و مواد افزودنی دیگر، طعم‌ها و انواع مختلفی از آن تولید شود.

تولید شکلات شامل چند مرحله است:

بازدید و انتخاب دانه کاکائو:

دانه کاکائو از درخت کاکائو بدست می‌آید. این دانه‌ها پس از برداشت، تخم‌گذاری می‌شوند و پس از خشک کردن، به کارخانه‌های فرآوری ارسال می‌شوند.
خشک کردن و جداسازی:

دانه کاکائو پس از برداشت خشک می‌شود. سپس پوست و قهوه آن جدا می‌شود و هسته‌ها باقی می‌مانند.
تخمین کیفیت:

دانه کاکائو بر اساس ویژگی‌هایی نظیر ابعاد، رنگ، و طعم بررسی می‌شود تا کیفیت آن تعیین شود.
پخت دانه کاکائو:

دانه‌های کاکائو با دما و زمان مشخصی پخته می‌شوند. این فرآیند باعث تغییر در طعم و رنگ دانه می‌شود.
خرد کردن:

دانه کاکائو خرد شده و به پودر تبدیل می‌شود. این پودر به عنوان شکلات محلول یا پودر کاکائو برای تهیه نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.
تهیه خمیر شکلات:

پودر کاکائو، شکر، وانیل، شیر، و در بعضی موارد کره گیاهی یا روغن کاکائو با هم مخلوط می‌شوند تا خمیر شکلات تولید شود.
فرآوری و تولید:

خمیر شکلات در ماشین‌های فرآوری شکلات به شکل‌های مختلفی مانند تخته‌ها، نازل‌ها، یا توپ‌ها شکل داده می‌شود.
خنک کردن و بسته‌بندی:

شکلات‌ها پس از تولید در یخچال یا اتاق خنک شده و سپس بسته‌بندی می‌شوند.
توزیع:

شکلات‌ها به بازارها و فروشگاه‌ها توزیع شده و آماده به فروش می‌شوند.
شکلات در انواع و طعم‌های مختلفی مانند شکلات تلخ، شیری، سفید، شکلات با مواد افزودنی نظیر پنبه‌ای، پسته، مغز گردو، و غیره در دسترس است. همچنین، بسیاری از شرکت‌ها و برندهای معروف در سراسر دنیا محصولات شکلاتی با کیفیت و متنوع تولید می‌کنند.